Навигация
Кошница

AHERB Herbarenol / Хербаренол 30 таблетки за поддържане на нормално телесно тегло

Хранителна добавка с екстракт от бреза, маноза и червена боровинка

Какво е Хербаренол и за кого е предназначен?

HERBARENOL е  100% натурална формула,която подпомага нормалното изхвърляне на течности от организма. Допринася за поддържане на нормално телесно тегло. Благоприятства функционирането на бъбреците и отделителната система.

Herbarenol / Хербаренол подпомага естествения процес на образуване на урина и допринася за ефикасното изчистване на бъбреците от отпадни метаболитни продукти, пикочна киселина и др. Ефектът е мек и ефективен, не дразни отделителната система и бъбреците и не нарушава водно-електролитния баланс на организма.

Herbarenol / Хербаренол повлиява благоприятно кръвообращението в кожата и отвеждането на отпадни метаболити и течности от кожата и подкожието. Така в подкожната мастна тъкан се създават условия за по-ефикасно изгаряне на мазнините. В препоръчителна комбинация със целесъобразно хранене и физическа активност, както и адекватна хидратация,продуктът спомага редуцирането на излишното телесно тегло и поддържането на нормално такова.При водна задръжка във следствие на лимфен застой и лимфен оток се получава подуване на крайниците, най-често в долната част на тялото.Herbarenol/Хербаренол подпомага дренажните процеси в организма.

Herbarenol / Хербаренол поддържа пикочните пътища здрави като подпомага естественото им очистване с акта на уринирането. Допринася за поддържане на комфорта по хода на целия уринарен тракт (пикочен мехур, уретери и пикочен канал). Благоприятства отичането на жлъчния сок.

Водната задръжка в тялото дава усещане за подпухналост, отпадналост, води до оточен целулит. Тя възниква при излишък от натрий от небалансирана диета;при застоял начин на живот и работа, водещ до лимфен застой; при употреба на хормонални, нестероидни противовъзпалителни, кортикостероиди и други лекарства, нарушили баланса на течности в организма; при смущения във функцията на бъбреците и отделителната система, инфекции на пикочните пътища и цистит; при наднормено тегло и др.

Herbarenol / Хербаренол спомага за детоксикацията на организма и за повишаването на неговата енергия и жизненост, дава усещане за лекота и облекчаване на дискомфорта.

Herbarenol / Хербаренол е подходящ също и за любители, както и професионални съзтезатели по фитнес и бодибилдинг. В процеса на постигане на “пикова форма”, който завършва с обезводняване ( създаване на илюзията за максимално “тънка” кожа, чрез максимално отстраняване на подкожната вода, след периода на изчистване на подкожните мазнини,чрез систематизирана хранитилен режим,силови и кардио тренировки) те много често прибягват до конвенционалните диуретици, които имат редица опасни странични ефекти и чиято употреба много често не им носи желания резултат. Herbarenol / Хербаренол е напълно безвредна и ефективно доказана формула от натурални съставки в подготовката на много успешни атлети.

СЪСТАВ:

Всяка таблетка Herbarenol / Хербаренол съдържа:

Стандартизиран сух екстракт от бреза

(Betula Pendula) 700 mg

Маноза (D-Mannose) 500 mg

Стандартизиран сух екстракт от червена боровинка (Cranberry extract) 200mg

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ:

2 пъти дневно по 1 таблетка. Ефектът на Herbarenal се усилва при увеличен прием на течности поне 1,5 л.-2,л дневно

КАКВИ СА БИОЛОГИЧНО АКТИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА ВЪВ СЪСТАВА НА HERBARENOL / ХЕРБАРЕНОЛ И КАК ДЕЙСТВАТ ТЕ?

Флавоноидите ,съдържащи се във високачествения сух екстракт от брезови листа имат изразено диуретично действие и спомагат за по-бързото отвеждане на излишни течности, както и бактерии от организма.

Останалите биологично-активни вещества (танини, терпени, катехини, бетулорентична киселина, калиев нитрат и др.) имат противовъзпалително, антимикробно, спазмолитично и адстрингентно действие, което допълнително укрепва отделителната система и нормалната функция на бъбреците. Като естествено средство което засилва диурезата, екстракта от бреза може да спомогне и в процеса на отвеждането и изхвърлянето на бъбречни камъни и фрагменти от тях, които се получават при разбиването, посредством различни методи при засегнати от бъбречни кризи. Спомага за изхвърлянето на пикочната киселина и различни токсини от организма, действа благоприятно и върху кожата, като запазва хидратацията ѝ и подобрява нейния блясък.

D-манозата е монозахарид, присъстващ естествено в дървесината и плодовете на множество растителни видове. От храносмилателната система, D-манозата се абсорбира директно в кръвта, откъдето се филтрира от бъбреците и попада непроменена в пикочния мехур, където оказва благотворния си ефект. Манозата се излъчва напълно в урината до 90 минути след прием на препарата.

Д-манозата е доказано едно много добро,естествено и неантибиотично средство за предотвратяване и лечение на инфекциите на пикочните пътища. Тя работи като се свързва с бактериите Ешерихия коли, карайки ги да се прилепват една към друга и по този начин затруднява прикрепването им към стените на пикочните пътища. Манозата помага и при цистит, болка при уриниране,отслабена имунна система и освен това е своеобразен пребиотик,оказващ благоприятно влияние на храносмилателната система. Въстановява здравословната чревна флора, като по този начин може да подпомогне и загубата на тегло.

Д-манозата също така може да помогне и на хората, страдащи от генетично вроденото разстройство на гликозилация тип Ib.

Проантоцианидините (PACs) са 36% от състава на стандартизирания сух екстракт на американската червена боровинка във формулата на Herbarenol / Хербаренол. Те блокират фимбриите на бактериите, чрез които те се прикачат за пикочните пътища. Така, блокираните фимбрии не могат да изпълнят своите функции, в резултат на което бактериите остават свободни в урината и лесно се отвеждат навън при уриниране. Проантоцианидините блокират над 95% от фимбриите на бактериите. Затова в комбинация, D-манозата и Проантоцианидините осигуряват много по-добра и надеждна защита на пикочните пътища, отколкото по отделно. Освен тази му спомагателня роля при елиминирането на вече възникнали инфекции на пикочните пътища, при цистит,както и поддържането на нормалната функция на уринарния тракт, екстракта от червена боровинка е силен антиоксидант и имуностимулатор. Специалистите смятат, че механизма й на действие спрямо бактериите прави червената боровинка и незаменим помощник в грижата за денталната хигиена и здраве. Изследванията сочат също, че приемът на екстракт от червена боровинка намалява риска от сърдечносъдови заболявания.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА HERBARENOL/ХЕРБАРЕНОЛ?

Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. Поносимостта му е много добра, което позволява безопасно приемане за продължителен период от време.

Липсват противопоказания за приложение на HERBARENOL / ХЕРБАРЕНОЛ.

В препоръчаните дози, HERBARENOL / ХЕРБАРЕНОЛ не взаимодейства с лекарства и храни.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

Продуктът е хранителна добавка!Продуктът не е предназначен за прием от деца!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза!

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява в оригиналната опаковка, на сухо място при стайна температура. Да не се излага на пряка слънчева светлина.Да не се използва след изтичане срока на годност или ако целостта на опаковката е нарушена.