Навигация
Кошница

Dove stick дезодорант за жени кокос и жасмин 40 МЛ

Dove Advanced Care Caring Coconut Antiperspirant рол он против изпотяване със сладък и нежен аромат на кокос и жасмин и щадяща кожата формула с 0% алкохол (етанол).

Всички от време на време се нуждаем от малко тласък, особено когато е време да се върнем на работа. Така че защо да не се чувствате свежи, сухи и спокойни всеки ден с този дезодорант на Dove? Нежният му аромат е съчетан с нежна формула с 0% алкохол (етанол). Това означава, че ще имате мека и гладка кожа, която остава суха и свежа през целия ден – и през нощта.

С уникална за подмишниците, нашият Dove Advanced Care дезодорант против изпотяване с кокос съдържа Dove NutriumMoisture ™, както и ¼ овлажняващ крем. Така ви помага да поддържате кожата си мека и гладка на допир и дори може да помогне за намаляване на дразненето, резултат от честото бръснене. И с до 48 часа антиперспирантна защита, ще ви поддържа свежи навсякъде и по всяко време.

Нанесете този Dope дезодорант против изпотявам върху подмишниците си и се насладете на дълготрайна антиперспирантна защита, която е нежна към кожата и красиво ухаеща с нежния аромат на кокос. Това е точното нещо, от което се нуждаете, за да започнете деня си по правилния начин.

 

Характеристики:

  • До 48-часова защита против изпотяване
  • Формулата с 0% алкохол (етанол) щади кожата
  • Съдържа ¼ хидратантен крем и патентованата технология Dove NutriumMoisture ™
  • Може да помогне за намаляване на дразненето след бръснене
  • Сладък и нежен кокосов аромат с жасминови нотки
  • Лесно се плъзга

 

Опаковка: 40 мл