Навигация
Кошница

Dove stick дезодорант за жени Dry 40 мл

Dove стик дезодорант против изпотяване Invisible Dry: кажете сбогом на досадните бели петна с дезодорант против изпотяване, който изпитано не оставя бели петна върху 100 цвята.

Носенето на ярки цветни облекла за изпъкване сред тълпа от по-приглушени тонове може да повиши самочувствието ни и да ни направи по-енергични, нали? Да имаме доверие на дезодоранта ни против изпотяване е друг фактор за повишаване на увереността, тъй като знаем, че нямаме бели петна върху дрехите си. Поради тази причина най-добрият аксесоар за вашия цветен гардероб е стик дезодорантът против изпотяване Dove Invisible Dry.

Този дезодорант против изпотяване помага да ви даде свободата да носите най-ярките и най-смелите цветове, като избягвате досадните бели петна на дезодоранта против изпотяване върху облеклото ви. Изпитали сме го върху 100 различни цвята.

Стик дезодорантът против изпотяване Dove Invisible Dry съдържа ¼ овлажняващ крем, който спомага за задържане на усещането за мекота и гладкост на подмишниците. Спомага за възстановяване на деликатната кожа на подмишниците от дразнене, което редовното бръснене може да причини. Можете да имате красиво меки и гладки подмишници само след три дни.

Със стик дезодоранта против изпотяване Dove Invisible Dry можете да си припомните колко приятно е усещането да изпъкнете в тълпата в най-яркото си облекло.

 

Характеристики:

  • Избягвайте бели петна върху дрехите си – изпитано върху 100 цвята
  • Защита против изпотяване до 48 часа
  • 0% съдържание на спирт за намаляване дразненето на кожата
  • Съдържа ¼ овлажняващ крем за красиво меки и гладки подмишници
  • Спомага за възстановяване на деликатната кожа на подмишниците от дразнене след бръснене
  • Постигате красиво мека и гладка кожа на подмишниците само за три дни

 

Опаковка: 40 мл

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2022 г. или до изчерпване на количествата