Навигация
Кошница

Dove душ гел арган 250 МЛ

Dove подхранващ душ гел Nourishing Oil & Care – Поглезете се с богатата пяна на подхранващия душ гел с арганово масло и се насладете на по-мека и по-гладка кожа само след един душ.

Характеристики:

  • Подхранва кожата и я защитава от изсушаване, докато вземате душ
  • Нашата формула, обогатена с арганово масло, спомага за запазване на влагата
  • Осигурява по-мека и по-гладка кожа само след един душ
  • Технологията NutriumMoisture™ предоставя на кожата естествени хранителни вещества
  • Подхранва в дълбочина повърхностните слоеве на кожата
  • Леката, деликатна формула е нежна към кожата ви

Всички ние искаме да открием най-добрите продукти за подхранване и защита на кожата, особено когато я чувстваме суха. С правилните продукти можете да започнете да полагате грижи за това още с началото на сутрешния ви тоалет – под душа. Точно така – смятаме, че ако успеете да откриете най-добрия душ гел за тази цел, можете да сложите край на сухата кожа. Затова защо да не опитате подхранващия душ гел Nourishing Oil & Care?

Този нов душ гел Dove съдържа арганово масло от Мароко, което е познато със своите подхранващи влагозадържащи свойства дори при най-сухия климат. Нещо повече, комбинирахме изключително нежни почистващи средства с технологията NutriumMoisture™, за да ви помогнем да защитите кожата си от изсушаване, докато вземате душ. Поглезете се с богатата пяна и се насладете на по-мека и по-гладка кожа само след един душ.

 

Опаковка: 250 мл