Навигация
Кошница

Dove балсам обем 200 МЛ

Dove балсам за обем Advanced Oxygen Moisture хидратирайте нежно фината, тънка коса, без да я натоварвате излишно, с този балсам за обем, който спомага за придаването на повече пълнота.

Много хора с фина, тънка коса избягват употребата на балсам, с който да поддържат косата си лека и пълна, с което рискуват да я оставят суха. Но знаете ли, че със специално разработен балсам за фина коса вие можете да постигнете вида и усещането за естествено обемна, еластична коса, без да жертвате нейното подхранване? Затова ние създадохме балсама Dove Advanced Oxygen Moisture с технологията Oxyfusion, която нежно хидратира фината, тънка коса и й придава вида и усещането за до 95% повече обем.

Този балсам за обем се разнася лесно по косата ви, спомагайки за изглаждането й и лесното разресване на заплитания, без да я натоварва с излишна тежест. Част от серията Dove Advanced Hair, това е най-добрият ни балсам за фина, тънка коса. Просто нанесете върху току-що измита с шампоан коса, като акцентирате върху краищата, и изплакнете. За най-добри резултати съчетайте с шампоана Dove Advanced Oxygen Moisture.

*За да изпитате всички ползи, използвайте с шампоана Dove Advanced Oxygen Moisture

 

Характеристики:

  • Хидратира нежно, без да натоварва косата с излишна тежест
  • Формула с технологията Oxyfusion; вдъхва живот на фината, тънка коса
  • Придава до 95% повече видим обем
  • Прави косата осезаемо мека и гладка
  • Придава на безжизнената тънка коса видима пълнота и естествена еластичност
  • Подходящ за ежедневна употреба

 

Опаковка: 200 мл