Навигация
Кошница

Допелхерц актив Витамин D 400 I.U. 45 таблетки

Витамин D за силен имунитет и здрави кости! Поръчай тук сега!

 

Допелхерц актив Витамин D 400 I.U. допринася за здрави кости и силен имунитет. Препоръчва се да се приема под формата на добавка през периода на есента и зимата, при недостатъчно излагане на слънце, при недостатъчно приемане на витамин D чрез храната, както и при напредване на възрастта.

Според множество изследвания, витамин D има редица важни функции в организма. Произвежда се в тялото под въздействието на слънчевата светлина и организмът ни често не успява да синтезира достатъчно количество. В България недостигът на витамин D е изключително разпространен – национално представително проучване през 2012 година установява, че 76% от българите имат недостиг на витамин D*.

*Национално представително проучване на честотата на най-разпространените ендокринни заболявания, проведено през януари 2012 г. от Българското дружество по ендокринология.

 

Характеристики:

  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система
  • Поддържа нормалното състояние на зъбите, костите и мускулите
  • Участва в усвояването на калций и фосфор
  • Участва в процесите на клетъчно делене
  • Не съдържа глутен и лактоза
  • Климатично неутрален продукт

 

Състав (в 1 таблетка):

Витамин D: 10 мкг

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 таблетка Допелхерц актив Витамин D 400 I.U. на ден по време на хранене, с достатъчно течност. Не сдъвквайте.

 

Опаковка: 45 таблетки

 

Производител:

QUEISSER PHARMA

Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

 

Забележка:

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва за заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Ефектът може да е различен при отделните потребители и не продължава неограничено дълго време. Да се приема само от възрастни, не е предназначен за лица под 18 години. В случай на сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с времето, консултирайте се с лекар.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца, при температура до 25° C.

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.