Навигация
Кошница

Допелхерц Актив Магнезий 400 + Калий 30 депо таблетки

Doppelherz Aktiv / Допелхерц Актив Магнезий 400 + Калий е специализирана формула, съдържаща минералите магнезий, калий, хром, желязо, плюс комплекс от B-витамини. Приемът на добавката спомага за поддържане на здравето на нервната система, мускулите, сърцето, понижава чувството на отпадналост и умора. Допринася за поддържане на нормално кръвно налягане, електролитен баланс и високи нива на енергия. 

 

За кого е подходящ продуктът:

  • Хора с кардиологични проблеми, които приемат диуретици (калий-губещи)
  • При високо кръвно налягане
  • Спортуващи и активни хора
  • Диабетици, както и вегани и вегетарианци
  • При дехидратация
  • При употреба на алкохол или висок прием на сол

 

Състав (в ½ таблетка):

Магнезий 200 mg

Калий 150 mg

Цинк 2,5 mg

Хром 15 µg

Желязо 1,75 mg

Витамин В6 2 mg

Витамин В12 1 µg

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1/2 таблетка Doppelherz Aktiv / Допелхерц Актив Магнезий 400 + Калий дневно с храната и достатъчно количество течност. Не сдъвквайте таблетката. Използвайте делителната черта, за да разделите таблетката наполовина.

 

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за деца място, при температура до 25° C.

Производител

QUEISSER PHARMA
Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Хората с бъбречни или сърдечни заболявания трябва да се консултират с лекаря си, преди да приемат калий. Калият не може да замести антихипетензивната терапия назначена от Вашия лекар! Не е подходящ за деца под 12 години. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

 

Опаковка: 30 таблетки

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.