Навигация
Кошница

Допелхерц актив Глюкозамин за стави + витамин С 60 капсули

Doppelherz Aktiv / Допелхерц актив Глюкозамин За Стави + Витамин С е специално разработена комбинация от естествени, незаменими хранителни вещества каквито са глюкозаминът и хондроитинът. Те са едни от едни от най-важните „строителни материали“ за всяка хрущялна тъкан и сухожилие и допринасят за здравината и подвижността на ставите.

Характеристики:

  • За нормалната функция на кости и хрущял

  • При травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт

  • Допринася за образуването на колаген

  • Хранителна добавка на годината през 2013 – присъдено от Българския фармацевтичен съюз

Включеният в състава микроелемент мед благоприятства за поддържането на нормалното състояние на съединителната тъкан. Тя изгражда сухожилията, хрущялите, ставните връзки и капсули - структурите, които отговарят за поддържане на позицията на тялото и в същото време е отговорна за здравината и еластичността на ставата.

Витамин С в продукта Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С допринася за самостоятелното образуване на колаген от организма и е от значение за нормалната функция на ставния хрущял и костите. Допълнително той осигурява и антиоксидантна защита.

 

Препоръчителен прием:

Приемайте 1-2 капсули Допелхерц® актив Глюкозамин За Стави + Витамин С дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

 

Състав в 1 - 2 капсули:

Глюкозамин сулфат: 700 -1400 mg

Хондроитин сулфат: 100 - 200 mg

Витамин С: 40 - 80 mg

Мед: 0.2 - 0.4 mg

 

Внимание:

При лица с нарушена глюкозна толерантност се препоръчва проследяване на плазмените глюкозни нива и инсулинови нужди. Лица, които приемат антикоагуланти трябва да приемат този продукт след консултация с лекар и съсирваемостта на кръвта трябва да се проследява. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи.

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

 

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Производител

QUEISSER PHARMA
Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

 

 Потребителите търсят още: витамин ц, витамин це, витамин с, витамин c, vitamin c

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.