Навигация
Кошница

Допелхерц актив Имуно за деца 30 капсули

 Doppelherz Aktiv / Допелхерц aктив Имуно за деца – естествена защита за здрави силни деца:

  • Масло от черен кимион, витамини и цинк

  • В подкрепа на имунната система

  • Подпомага съпротивителните сили

  • За доброто зрение

  • За здравето на костите и мускулите

С всяка закупена опаковка Допелхерц Имуно за деца Вие подкрепяте каузата на фондация "За нашите деца" за превенция на изоставяне на бебета и малки деца. Нека заедно да помогнем на повече деца да останат у дома!

Имунната система е нашата естествена защита. Често тя отслабва, вследствие на редица фактори: замърсена околна среда, нездравословен начин на живот, употреба на медикаменти. Децата са особено уязвими, тъй като имунната им система е все още в процес на развитие. Истински отговорните родители полагат особени грижи за профилактика и превенция, за да не боледуват децата им и да не се нуждаят често от лечение с медикаменти. Детската градина е първото изпитания и всеки родител се опитва да предпази детето си.

Комбинацията Допелхерц Имуно за ДЕЦА съдържа висока доза МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН, което е богат източник на витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини! Подкрепя имунитета, особено през периоди на боледуване и възстановяване. Черният кимион е силен антиоксидант.

 

Състав (в 1 капсула):

Масло от черен кимион: 150 mg

Витамин C: 30 mg

Витамин E: 3 mg α-TE

Цинк: 3 mg

Витамин А: 90 µg RE

Витамин D: 2 µg 

 

  • Маслото от черен кимион (Nigella sativa) e използвано в медицината от векове. Особено популярно в древността е било в Египет, Индия и Китай. Добиването му се извършва чрез студено пресоване на семена черен кимион. Днес е едно от лечебните растения с множество медицински доказателства за неговите благотворни ефекти върху здравето и жизнения тонус.

  • Витамини А,С, D и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система

  • Витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и зъбите, особено важно при децата.

  • Витамин С допринася за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите

  • Цинк и Витамин А подпомагат нормалното зрение, както и състоянието на кожата

Тези съставки са важни за подрастващия организъм, при който нуждите от правилното снабдяване с хранителни вещества винаги са по-големи.

 

Препоръчителна дозировка:

За деца над 4 год. възраст да се приема 1 капсула дневно,
При деца над 7 год. и юноши - 2 капсули по време на хранене с достатъчно течност.
Да не се сдъвква.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Ако детето има сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса! След отваряне съхранявайте в хладилник.

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.