Навигация
Кошница

Doctor's Formulas Липозомен магнезиев глюконат 30 дози

Liposomal Magnesium Gluconate на гръцката марка Doctor's Formulas допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, тъканите и мускулната функция.

Основни ползи:

  • Подпомага развитието и поддържането на здрави кости и зъби.
  • Допринася за правилната мускулна функция и подобрява издръжливостта по време на тренировка.
  • Спомага за оптималното функциониране на сърдечния мускул и нервната система.
  • Влияе благоприятно върху метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
  • Оказва положително влияние върху намаляването на умората.

Магнезият е един от най-важните минерали за човешкото здраве. Той участва в почти всички процеси от метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините до регулиране на кръвното налягане, глюкозата, сърдечния ритъм и съня.

Liposomal Magnesium Gluconate на Doctor's Formulas съдържа магнезий глюконат и бисглицинат, но уникалността на продукта се крие в неговия липозомен състав осигуряващ по-висока абсорбция и бионаличност от стандартните форми. По-висока бионаличност означава по-голямо количество от активно вещество.

Предимства на липозомната технология, използвана в разработката на продукта на компания Doctor’s Formulas са:

  • предпазва активното вещество от окисляване и разграждане в киселината среда на стомаха;
  • повишава оптималната абсорбцията и бионаличност в сравнение с другите форми, които не се усвояват изяло след прием (таблетки, суспензии и капсули).

Липозомната технология е високотехнологичен метод, чрез който активните компоненти се усвояват максимално от организма, тъй като оцеляват безпроблемно в храносмилателната система, преминават в кръвта през тънките черва и се усвояват от клетките. Чрез липозомното капсулиране, организма е в състояние напълно да усвои хранителните вещества (витамини, минерали и др.) и да ги използва максимално за нуждите си.

Течната формула Liposomal Magnesium Gluconate на Doctor's Formulas е лесна и приятна за прием и е подходяща за вегани и вегетарианци.

Съставки:

в 1 доза / 7.5 ml

дн.доза

Магнезий
(глюконат и бисглицинат)

100 mg

100 mg

Липозомна смес (фосфатидилхолинов комплекс от не ГМО слънчогледов лецитин)

125 mg

125 mg

Пречистена вода, глицерин, стевиол глюкозиди, ксантова гума, гума арабика, калиев сорбат, лимонена киселина, натурален аромат на ананас.

Подходящо за вегани и вегетарианци.

Съдържа: 
Подсладители

Хранителна добавка, 225 ml, 30 дози

Нето тегло: 225 ml

Приложение: Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата и мускулната системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

Разклатете добре преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта за възрастни над 18 г: По 7.5 ml веднъж дневно. Може да разтворите във вода или сок. Не разтваряйте в топли напитки.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.След отваряне съхранявайте в хладилник. Да се използва до 60 дни след отваряне.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция