Навигация
Кошница

Doctor's Formulas Липозомен витамин D3 & K2 100 мл

Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 на гръцката марка Doctor’s Formulas е натурален продукт подобряващ здравето на костите и зъбите и предотвратяващ артериалната калцификация (натрупване на калций по стените на кръвоносните съдове).

Основни ползи:

  • Подпомага правилното усвояване на калций от костите.
  • Допринася за нормалните нива на калций в кръвта.
  • Оказва благоприятно влияние върху здравето на костите и зъбите.
  • Спомага за намаляване на риска от остеопороза и фрактури.
  • Съдейства за редуциране загубата на костна плътност.
  • Подпомага функциите на сърдечно-съдовата и имунната система.

Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 на Doctor’s Formulas съдържа К2 под формата на менахинон-7 (МК-7) и безопасна и биоактивна форма на витамин D. Комбинирането на витамини D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием, но уникалността на продукта се крие в неговия липозомен състав осигуряващ по-висока абсорбция и бионаличност от стандартните форми. По-висока бионаличност означава по-голямо количество от активно вещество.

Липозомите са малки липидни везикули, които имат мембрана идентична с биологичната, като по този начин се разпознават и доставят активното вещество, с което са заредени, директно в клетките на човешкия организъм. Размерът на липозомите зависи от метода им на получаване и физико-химичните характеристики на структурните им звена. Той може да варира от порядъка на нанометри до няколко микрона.

Предимства на Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 се крият в липозомната технология използвана в разработката на продукта. Иновацията е, че активното вещество се транспортира чрез липозоми, фосфолипидни супрамолекулни комплекси с липидна двуслойна структура. По този начин се осигурява по-голяма абсорбция и бионаличност на активните вещества в продукта.

Течната формула Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 на Doctor's Formulas е лесна и приятна за прием и е подходяща за вегани и вегетарианци.

Съставки:

в 1 доза / 1.25 ml

дн.дозa

Витамин D3

1250 IU / 31.25 µg

1250 IU / 31.25 µg

Витамин К2

 (менахинон МК-7)

100 µg

100 µg

Липозомна смес 

(фосфатидилхолинов комплекс от не ГМО слънчогледов лецитин)

200 mg

200 mg

Пречистена вода, глицерин, стевиол глюкозиди, ксантова гума, гума арабика, калиев сорбат, лимонена киселина, натурален аромат на лимон.

Подходящо за вегетарианци.
Съдържа: 
Подсладители.

Хранителна добавка, 150 ml

Нето тегло: 225 ml

Приложение: Допринася за поддържането на нормалното състояние на костите.

Забележка: Разклатете добре преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1.25 ml веднъж дневно.

Може да разтворите във вода или сок. Не разтваряйте в топли напитки.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.След отваряне съхранявайте в хладилник. Да се използва до 60 дни след отваряне.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция