Навигация
Кошница

Doctor's Formulas Ентероактин Пробиотична Формула 30 капсули

Doctor's Formulas Ентероактин Пробиотична Формула 30 капсули
Очаква доставка
Doctor's Formulas Ентероактин Пробиотична Формула 30 капсули
  17,61 лв.

  Чревната флора играе ключова роля в развитието и правилното функциониране на имунната система. Лошата диета, употребата на антибиотици, както и инфекциите от различен произход, могат да причинят „дисбиоза“ или „дисбактериоза“, което означава, че е настъпило състояние на нарушен баланс на чревната микрофлора – растеж на патогени за сметка на „добрите“ бактерии, които поддържат здравето в храносмилателния тракт.

  Enteroactin Probiotic Formula е здравословен продукт, мощна комбинация от полезни бактерии, които подпомагат възобновяването или поддържането на здравословния баланс на стомашно-чревния тракт.

  Стомашно-чревната флора изпълнява различни физиологични и имунологични функции. Въздействието на стомашно-чревния тракт върху мозъка и следователно върху поведението на човек, в това число тревожност, настроение, когнитивна функция и регулиране на болката, е признато още през 19 век. В съвременността все по-често се обръща внимание на храносмилателната система като подкрепяща функция за засилен имунитет и добра обща кондиция на организма.

  Enteroactin Probiotic Formula е активна пробиотична формула, която доставя висока концентрация пробиотици за 99% възстановяване на нормалната чревна флора.

  Enteroactin Probiotic Formula съдържа едни от най-важните щамове пробиотици:

  • Bacillus Coagulans (Lactobacillus Sporogenes)

  Млечнокисел пробиотичен щам, устойчив на топлина и стомашна киселина. Основната му функция е подобряване на имунната система, както и облекчаване и лечение на диария и запек.

  Bacillus Coagulans предотвратява растежа на патогенни микроби, произвежда млечна киселина и понижава pH, което от своя страна намалява производството и абсорбацията на амоняк в червата.

  В допълнение, Bacillus Coagulans оказва благоприятно въздействие и върху метаболитни и възпалителни проблеми като артрит, например.

  • Bacillus coagulans

  Бактериален вид, образуващ млечна киселина. Особено полезен при прием на антибиотици. Има благоприятно въздействие върху стомашно-чревния тракт при състояния като подут стомах, газове, диария. Подпомага за подобряването и на вагиналната флора.

  • Малтодекстрин

  Въглехидрат, основен източник на енергия в организма, който подпомага функцията на бактериите и допринася за бързото им адаптиране в стомашно-чревната среда.

  Enteroactin Probiotic Formula е хранителна добавка за подобряване и поддържане на нормалния бактериален баланс в храносмилателната система. Идеалният баланс е 85% добри към 15% лоши бактерии. Нарушаването на това съотношение води до затруднена моторика на стомашно-чревния тракт, отслабване на общия имунитет, както и поява редица козметични проблеми.

  Съставки:

  В 1 капс.:

  Дн. доза:

  Lactobacillus Sporogenes

  (Bacillus Coagulans) MTCC 5376 15 млрд./g
  /0.5 млрд. активни пробиотици/

  33.35 mg

  33.35 mg

  Bacillus Subtilis

  BC513 = LMG S-24828 15 млрд./g
  /2.5 млрд. активни пробиотици/

  166.5 mg

  166.5 mg

  Пробиотик Малтодекстрин

  90 g

  90 g

  Магнезиев стеарат, силициев диоксид, твърди желатинови капсули, титанов диоксид.

  30 капсули

  Нето тегло: 17 g

  Приложение: Допринася за поддържане нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

  Забележка: При бременност и кърмене, прием на други лекарства или здравословни проблеми, се консултирайте с вашия лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта:
  За възрастни над 18 г: 
  По 1 капсула дневно.

  За употреба от деца: Изсипете съдържанието на капсула директно в устата или разтворете във вода, мляко или сок. да се разтвори в течност (мляко или плодов сок), да се приложи в рамките на половин час.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

  Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция