Навигация
Кошница

bareorganics Digestive Care Liquid Drops 30 мл 30 Дози

bareorganics Digestive Care Liquid Drops 30 мл 30 Дози
bareorganics Digestive Care Liquid Drops 30 мл 30 Дози
  28,99 лв.
  Купи
        Подпомага храносмилането
        С добавени копър и джинджифил
        Удобен за използване в движение
        Сертифициран USDA органичен
        Без ГМО и без глутен
        Без алкохол


  Течните капки за храносмилане BareOrganics съчетават няколко органик съставки, за които се смята, че поддържат цялостното храносмилателно здраве. Течните капки за храносмилане BareOrganics са направени с мощни и органични съставки, включително копър, джинджифил, тинтява, грозде от Орегон, женско биле, синьо знаме и мента за оптимално поддържане на здравето. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

  BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

  Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

  Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата