Навигация
Кошница

Diet - Food Super Matcha / Био матча на прах 40 гр.

Diet - Food Super Matcha / Био матча на прах 40 гр.
Очаква доставка
Diet - Food Super Matcha / Био матча на прах 40 гр.
  20,55 лв.
  Матча е един от най-редките и най-ценните чайове от Япония.

  Съдържа много здравословни съставки, има приятен освежаващ и пречистващ ефект. Този висококачествен органичен продукт, получен от биологично отглеждане в японската префектура Киото е богат на антиоксиданти и кофеин, зарежда с енергия и подобрява на концентрацията през деня.

  Зеленият чай, благодарение на съставките си, от хиляди години е високо ценен като източник на добро здравословно състояние, тласък на енергия и здравословни свойства. Матча е фин прах зелен чай, което позволява, за разлика от другите видове произвеждан чай, 100% усвояване на здравословните съставки.

  Особено високото съдържание на антиоксиданти е направило този чай е толкова харесван. Той съдържа 137 пъти повече антиоксиданти от широкоразпространения зелен чай и по този начин ефективно се бори със свободните радикали. Чрез съдържащите се кофеин, аминокиселини (L-теанин), витамини и минерали, Матча действа като стимулант, а също така осигурява спокойствие и добро здраве.

  Вашата чайна церемония: Сипете в чаша 1/2 чаена лъжичка /1гр/ Матча на прах и добавете вода с температура 70-80 ° С, разбъркайте с лъжичка и се насладете!

  Производител: PPHU MIPAMA SP.J. - Полша