Навигация
Кошница

Допелхерц актив Имуноактив 30 депо таблетки

Doppelherz Aktiv / Допелхерц актив Имуноактив ДЕПО ви осигурява жизненоважните хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на имунната система и антиоксидантна клетъчна защита, в продължение на много часове, през целия ден.

Небалансираното хранене може да доведе до намален прием на витамини и минерали. Витамин С, цинк, витамин Е, селен и фолиева киселина не могат да се синтезират в организма и затова трябва да бъдат редовно набавяни с храната. Допелхерц® актив Имуноактив съдържа 400 мг витамин С, фолиева киселина, цинк, селен и витамин Е за подпомагане на съпротивителните сили на организма – при небалансирана диета, тютюнопушене, стрес, през грипния сезон или в период на повишено физическо натоварване.  

Предимства на ДЕПО таблетката

Някои витамини и минерали не могат да бъдат съхранявани в организма за продължителен период от време. Например, при приемане на голямо количество витамин С наведнъж, тялото отделя непосредствено една част от него, без да може да я усвои. Това означава, че когато организмът има повишени нужди от тези витамини, количеството им може да се окаже недостатъчно. Затова, приемът на плодове и зеленчуци през деня е препоръчителен.
Благодарение на специално разработената ДЕПО формула, таблетките Допелхерц® актив служат като "резервоар" за хранителни вещества. Така се осигурява постепенно освобождаване на необходимите хранителни вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно действат в организма.


Характеристики:

  • За по-силен имунитет и антиоксидантна защита

  • При умора и отпадналост (по време и след боледуване)

  • При интензивен спорт и физическо натоварване

  • ДЕПО таблетка - удължено освобождаване на съставките

 

Състав (в 1 таблетка):

Цинк: 5 mg

Витамин С: 400 mg

Витамин Е: 36 mg (αТЕ)

Селен: 30 μg

Фолиева киселина: 400 μg

 

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 таблетка Допелхерц® актив Имуноактив ДЕПО дневно. Само една ДЕПО таблетка дневно доставя на организма важни витамини и микроелементи, които се освобождават постепенно през целия ден. 

 

Опаковка: 30 таблетки

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.