Навигация
Кошница

Допелхерц систем Антарктически крил 60 капсули

Допелхерц систем Антарктически крил използва 100% екологично чист антарктически крил, добиван по специална патентована технология, която осигурява максимална чистота  на извлеченото масло. Уловът се обработва незабавно, директно на кораба, като се получава продукт с най-високо качество и максимално запазени биологични свойства.

Добивът на крил се контролира строго от Международната комисия за опазване на антарктическия хабитат (CCAMLR), като годишната квота е едва 0,03% от популацията. Уловът се осъществява по специална технология, която гарантира, че в мрежите не попадат други морски обитатели за да не се нарушава равновесието в природата.

Омега-3 мастните киселини са незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето. Редовният прием на омега-3 мастни киселини изключително важен, защото човешкото тяло се нуждае от тях и не може да ги произвежда. С най-голямо значение са докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA). Омега-3 мастните киселини тук са свързани с фосфолипиди, което спомага за по-доброто усвояване им от организма.

Характеристики:

 • Високо съдържание на омега-3 мастни киселини

 • Масло от 100% екологично чист антарктически крил

 • За нормалната функция на сърце, мозък и зрение

 • С добавени калций, витамини D3 и B1

Здравословни характеристики на Омега-3 мастните киселини:

 • Защита и профилактика на сърдечно-съдовата система

 • Важни за нормалната функция на мозъка

 • Допринасят за поддържането на нормалното зрение

 • В комбинация с Витамин В1 подпомагат производството на енергия в клетките и нормалната функция на нервната система

Ролята на астаксантина в маслото от крил:

Астаксантинът е изключително важен антиоксидант, който се съдържа в много голямо количество в маслото от крил и придава неговия червено-оранжев цвят. Проучвания доказват, че той има отношение и към предпазването на Омега-3 мастните киселини от окисление 1  

Сърдечно-съдовата и нервната системи се нуждаят както от Омега-3 мастни киселини така и от витамини и минерали, които невинаги приемаме в достатъчни количества с храната.

Един от важните минерали е калцият. Той участва в:

 • кръвосъсирването

 • нормалната функция на мускулите

 • пренасянето на нервни импулси

Важен за усвояването на калция е Витамин D, който от своя страна допринася за:

 • здравето на мускулите и костите

 • процеса на делене на клетките

 • нормалната дейност на имунната система

Витамин В1 подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата и нервната система

 

Състав (в 2 капсули):

Масло от крил: 1000 mg

от което:

- EPA: 120 mg

- DHA: 55 mg

Калций: 240 mg

Витамин D: 10 µg

Витамин B1: 2,2 mg

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте 2 капсули Допелхерц систем Антарктически крил дневно по време на хранене с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение
Да се съхранява при температура под 25°C, на хладно, защитено от светлина, недостъпно за деца място!

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.