Навигация
Кошница

Допелхерц актив Коензим Q10 + В витамини 30 капсули

Doppelherz Aktiv / Допелхерц актив Коензим Q 10 + В витамини е хранителна добавка за тонус и енергия и за по-доброто състояние на кожа, коса и нокти. Тя подпомага функцията на нервната система, укрепва имунната система и оказва антиоксидантна защита. Подпомага нормалния фертилитет, възпроизводството и правилния метаболизъм.

Kоензим Q10 е част от дихателните вериги в клетките. Това са поредица от ензими, директно свързани с процесите на производство на енергия.

Витамините В1, В2, В6, В12, биотин и витамин С допринасят за нормалния метаболизъм и производство на енергия и функцията на нервната система 

Цинк и витамин С предпазват клетките от оксидативен стрес и подпомагат дейността на имунната система.

Заедно с витамини В6 и В12, цинкът е важен за нормалния фертилитет и възпроизводство, за поддържане на здрава кожа, коса и нокти, както и за нормалните нива на тестостерон в кръвта. 
Витамини В2, В6, В12 и С спомагат за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

 

Състав (в 1 капсула):

Коензим Q10: 50 mg

Витамин Е: 24 mg α-TE

Витамин С: 12 mg

Цинк: 5 mg

Витамин В2: 3,5 mg

Витамин В6: 1.4 mg

Витамин В1: 2.8 mg

Биотин: 1.1 μg

Витамин В12: 5 μg

 

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 капсула Допелхерц актив Коензим Q 10 + В витамини дневно

 

Опаковка: 30 капсули

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.