Навигация
Кошница

Допелхерц актив Омега-3 + фолиева киселина + B6 + B12 60 капсули

Doppelherz Aktiv / Допелхерц актив Омега-3+Фолиева киселина + В6 + В12: омега-3 мастните киселини без които не можем! Продуктът съдържа масло от морски риби с незаменими полиненаситени мастни киселини. Витамин Е е известен с антиоксидантните си свойства. Той предпазва клетките от действието на свободните радикали и самия продукт от окисление. Една капсула ОМЕГА-3 + Витамин E съдържа 300 mg ОМЕГА-3 мастни киселини 180 mg Ейкозапентаенова киселина (EPA) и 120 mg Докозахексаенова киселина (DHA).

Витамините В6 и B12 оказват благоприятен ефект върху нормалния метаболизъм и процесите на производство на енергия. Заедно с фолиевата киселина те подпомагат кръвообразуването, което осигурява нормален брой еритроцити (червени кръвни клетки), а това обезпечава способността на кръвта да пренася кислород. Освен това, тези три витамина допринасят за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

Характеристики:

  • Подпомага сърдечно-съдовата система

  • За балансирани нива на триглицериди и хомоцистеин

  • За нормалната функция на мозъка и зрението

  • С масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота

  • Без вкус и мирис

 

Състав (в 2 капсули):

Масло от морски риби: 2000 mg

От които 600 mg омега-3 мастни киселини

Витамин E: 20 mg (αТЕ)

Фолиева киселина: 400 µg

Витамин B6: 6 mg

Витамин B12: 6 µg

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 2 капсули Допелхерц® актив Омега-3+Фолиева киселина + В6 + В12 дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

 

Опаковка: 60 капсули
 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.