Навигация
Кошница

Допелхерц актив Актив мено + хиалуронова киселина 30 таблетки

 Doppelherz Aktiv / Допелхерц Актив Мено + Хиалуронова киселина е специално подбрана комбинация от съставки за здравата и активна жена в менопауза. Той е продукт на база на растителни екстракти и не съдържа хормони. Доказал е своето качество и ефективност и е сред водещите в категорията нехормонални продукти за менопауза на немския пазар. Погрижете се за себе си в деликатния период на менопаузата – радвайте се на свободата и активния живот!

Характеристики:

  • Природни фитоестрогени, калций и витамини – специално подбрана комбинация за дамите в менопауза

  • За нормалното функциониране на мускули, кости и зъби, кожа и лигавици

  • Хиалуронова киселина за по-добра хидратация и еластичност на кожата

  • Регулиране на хормоналната дейност

  • Укрепването на нервната и сърдечно-съдовата система

  • Облекчаване на съпътстващите симптоми на менопаузата

Продуктът е специално разработена комбинация от природни фитоестрогени (соеви изофлавоноиди), калций, витамини и хиалуронова киселина, която ще ви позволи да останете здрави, красиви и активни през естествения процес на менопуазата.

Редица проучвания доказват благоприятния ефект на соевите изофлавоноиди в периодите преди, по време на и след менопауза. Според тях соевите изофлавоноиди допринасят за:

  • Намаляване на честотата и интензивността на горещите вълни1

  • Забавяне загубата на минерални съставки от костите, което води до намаляване на здравината им2

  • Нормалната функция на нервната система3

  • Намаляване на безсънието

Калцият и витамин D3 са важни за нормалното функциониране на мускули, кости и зъби. Витамин В6 спомага за регулиране на хормоналната дейност. Витамините В1, В2, В6, В12 и биотин играят роля в нормалното протичане на метаболизма и процесите на производство на енергия, както и за функционирането на нервната система. Биотин и витамин В2 поддържат нормалното състояние на кожа и лигавици, а фолиевата киселина, витамин В2, витамин В6 и В12 намаляват чувството за отпадналост и умора.

Добавената хиалуронова киселина е важна за хидратирането на кожата и поддържането на нейния тургор и свеж вид!

Състав (в 1 таблетка):

Калций: 500 mg

Соеви изофлавоноиди: 50 mg от соев концентрат 125 mg

Хиалуронова киселина : 3 mg

Витамин В6: 2 mg

Витамин В2: 1,6 mg

Витамин В1: 1.4 mg

Фолиева киселина: 400 μg

Биотин: 150 μg

Витамин D3: 5 μg

Витамин В12: 3 μg

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 таблетка Допелхерц® Актив Мено + Хиалуронова киселина дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъвква.

 

Опаковка:

30 таблетки

 

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

 

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Вече над 20 години Doppelherz полагат целенасочени усилия за редуциране на вредните емисии от производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира ефекта на емисиите върху околната среда, подкрепяйки различни глобални инициативи за защита на климата в сътрудничество с организацията ClimatePartner.