Навигация
Кошница

Dettol течен сапун алое 250 МЛ

Антибактериален течен сапун за ръце, който овлажнява кожата и я оставя с приятен дълготраен аромат. Убива 99.9% от бактериите, включително и грипни вируси. Почиства и предпазва ръцете.

Инструкции за употреба:
1. Проверете дали капачката е затегната, след което завъртете помпичката по часовниковата стрелка, за да я отворите.
2. Изпомпайте два пъти, за да излезе нужното количество сапун.
3. Разтъркайте ръцете една в друга в продължение на поне 30 секунди, за да разнесете добре сапунената пяна, като не забравяте ноктите и палците. Изплакнете добре с вода. НЕ пълнете повторно бутилката, преди да я изплакнете.

Състав: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MED, Parfum, Citric Acid, Acrylates/REG-10 Maleate/Styrene Copolymer, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf, Tetrasodium EDTA, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothlazoiinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone.

Само за външна употреба. Да се държи далеч от деца или да се ползва под надзора на възрастен. Да се избягва контакт с очите. В случай на такъв, незабавно изплакнете с обилно количество вода. При упорито раздразнение да се потърси съвет от лекар. Да се съхранява при стайна температура.

Опаковка: 250 мл

Производител: Великобритания