Навигация
Кошница

Dense Микс от Говежди черен дроб, бъбрек и сърце 180 капсули

Dense Микс от Говежди черен дроб, бъбрек и сърце 180 капсули
Безплатна
Доставка
Dense Микс от Говежди черен дроб, бъбрек и сърце 180 капсули
  101,16 лв.
  Купи

  Черният дроб, сърцето и бъбреците са отлични източници на ключови хранителни вещества, като витамин В12, витамин А, желязо, мед, цинк и фолат. Включването на тези, богати на хранителни вещества, органи в ежедневието може да помогне за поддържане на цялостното здраве и благополучие

  Органите в този продукт на DENSE от пасищно отглеждани и хранени само с трева говеда са в удобни говежди желатинови капсули. Всяка капсула съдържа 50% черен дроб, 25% сърце и 25% бъбреци в лиофилизиран вид (изсушени чрез замразяване) за напълно запазване на хранителната им стойност. Не съдържа хормони, антибиотици и пестициди.

  Ползи от говеждите органи за човешкия организъм

  Говеждите органи са пълни с бионалични основни витамини и минерали, като витамин В12, витамин А, фолат, желязо, мед, цинк и коензим Q10. Тези хранителни вещества играят решаваща роля за поддържането на цялостното здраве и благополучие.

  Черен дроб

  Най-популярният и предпочитан от хората животински орган е черният дроб. Той е лесно смилаем протеин, с много витамини от група В, с мастноразтворимите витамини A, D и E, органичен фосфор и голямо количество бионалично органично желязо в лесно усвоима форма. Затова черният дроб е много важен при анемични състояние с ниски нива на хемоглобин. Говеждият черен дроб съдържа много мед, ензими и минерали в различни концентрации. Освен за производството на червени кръвни клетки, консумацията на органа е полезна за правилното функциониране на нервната система, за повишаване на имунитета и физическите сили на организма.

  Бъбреци

  Говеждите бъбреци съдържат много желязо, цинк, протеини, витамини от група В, селен и витамин РР. Желязото е необходимо за производството на хемоглобин, витамините от група В поддържат здравето на нервната и мускулната тъкан, а селенът осигурява нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Витамин РР подобрява метаболизма на въглехидратите и подпомага заздравяването на рани. Цинкът е мощен антиоксидант и естествен имуномодулатор, полезен срещу остри респираторни заболявания и за репродуктивната функция на мъжете. Селенът от говеждите бъбреци благоприятства работата на щитовидната жлеза за производството на тиреоидни хормони и срещу риска от абдоминално затлъстяване.

  Сърце

  Говеждото сърце е изключително чист протеин. Поради интензивната механична работа на сърцето, то непрекъснато се самопочиства и в него почти няма токсини. Съдържа витамини от група В, а също и много магнезий. Магнезият е необходим за доброто функциониране на нервната система и за поддържане на добро настроение.

  Съставки:

  В 1 капс.:

  Дн. доза:

  Говежди черен дроб
  (изсушен, чрез замразяване), от хранени с трева животни

  325 mg

  1950 mg

  Говеждо сърце
  (изсушен, чрез замразяване), от хранени с трева животни

  162.5 mg

  975 mg

  Говежди бъбрек
  (изсушен, чрез замразяване), от хранени с трева животни

  162.5 mg

  975 mg

  Желатинова капсула (говежди желатин).

  Хранителна добавка, 180 капсули.

  Приложение: Допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин в кръвта.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: От 1 до 6 капсули дневно.

  Съхранение:На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Dense, Швеция