Навигация
Кошница

Dense Говежди тестиси + Говежди черен дроб 180 капсули

Dense Говежди тестиси + Говежди черен дроб 180 капсули
Безплатна
Доставка
Dense Говежди тестиси + Говежди черен дроб 180 капсули
  147,48 лв.
  Купи

  Капсулите Beef Testicles (grass-fed) допринасят за нормалната сексуална и репродуктивна функция при мъжете

  Тестисите и черния дроб са натурален продукт, получен от естествено пасящи бикове. Съдържат всички градивни елементи и хранителни вещества, естествено срещащи се в органите на бика, които са напълно запазени от технологията на сушене чрез замразяване. Формулата се предлага в удобни за прием капсули от говежди желатин.

  С какво са полезни говеждите тестиси

  Говеждите тестиси съдържат много витамини, минерали и биологично активни вещества. Богати са на холин, витамините В1, В2, В5, В6, В9, В12, Е, H и PP, а също и на множество други елементи, необходими на човешкия организъм: калий, калций, цинк, мед, манган, желязо, хлор, сяра, йод, хром, флуор, молибден, калай, кобалт, никел, фосфор и натрий. Разнообразният витаминно-минерален комплекс подпомага нормалното функциониране на всички системи в организма.

  В древни времена се е смятало, че човек, който яде говежди тестиси, автоматично получава жизнената им енергия. В Олимпийските игри в Древна Гърция са консумирали тестиси от бик непосредствено преди състезанието. Говеждите тестиси съдържат лесно смилаеми протеини, които имат благоприятен ефект върху човешката нервна система и поддържат мускулно-скелетната функция. Протеинът участва в растежа на клетките и помага за бързо възстановяване на силите след операция или продължителни заболявания. Приписва им се свойството на афродизиак, тъй като съдържат хормони, отговорни за потентността.

  Какви са ползите от приема на продукт с говежди черен дроб

  Говеждият дроб е една от най-ценните и питателни храни от животински произход. Смята се за важен елемент в здравословното хранене поради съдържанието на протеини, желязо, витамини и минерали.

  Голямо количество желязо в говеждия черен дроб подпомага нормалното кръвообразуване и функционирането на имунната система. Протеинът е основният строителен материал за клетките и е необходим за растежа, възстановяването и поддържането на мускулната маса. Той е в основата на синтеза на хормони, ензими и антитела за нормалното функциониране на тялото.

  Защо капсулите на DENSE с говежди тестиси и говежди черен дроб са толкова ефективни

  Производителят DENSE гарантира абсолютно най-високо качество и стандарт на производство. Суровините за продукта са от внимателно подбрани ферми. Говедата се от свободно пасищно отглеждане и използваните тестиси и черен дроб не съдържат пестициди, хербициди, изкуствено добавени хормони, антибиотици и други нежелани вещества. Лиофилизираните органи са с напълно запазени качества.

  Съставки:

  В 1 капс:

  дн.доза

  Говежди тестиси
  (изсушени, чрез замразяване), от хранени с трева животни

  200 mg

  1200 mg

  Говежди черен дроб

  200 mg

  1200 mg

   

  Желатинова капсула (говежди желатин).

  Хранителна добавка, 180 капсули.

  Приложение: Допринася за нормалната сексуална и репродуктивна функция при мъжете.

  Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: От 1 до 6 капсули дневно.

  Съхранение:На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Dense, Швеция