Навигация
Кошница

Dense

Dense Говежда костна матрица 1000 mg 180 капсули
Безплатна
Доставка
Желатиновите капсули Bone Matrix с качествена костна матрица осигуряват калций и фосфор в естествени съотношения (2:1), микроелементи, колаген тип I и други пептиди Този 100% животински продукт е добит от пасищно отглеждани говеда и не съдържа хормони, антибиотици и пестициди. Какво представлява к..
75,84 лв.
Dense Говежди протеин 500 g прах, с вкус на какао
Безплатна
Доставка
Телешкият протеин на прах е чудесна алтернатива на по-традиционните протеинови прахове, направени от суроватка, казеин или яйца Една порция съдържа 22 грама протеин, 0,5 грама въглехидрати и само 0,9 грама мазнини. Бионаличният източник на висококачествения хидролизиран телешки протеин е от говеда,..
101,16 лв.
Dense Говежди тестиси + Говежди черен дроб 180 капсули
Безплатна
Доставка
Капсулите Beef Testicles (grass-fed) допринасят за нормалната сексуална и репродуктивна функция при мъжете Тестисите и черния дроб са натурален продукт, получен от естествено пасящи бикове. Съдържат всички градивни елементи и хранителни вещества, естествено срещащи се в органите на бика, които са н..
147,48 лв.
Dense Говежди черен дроб 750 mg 180 капсули
Безплатна
Доставка
Говеждият черен дроб е един от органичните източници с най-голямо съдържание на хранителни вещества и е изключително богат на бионалични витамини В2, В3, В6, В12, на витамините А и D, на желязо, мед, цинк, фолат и коензим Q10 Лиофилизираният (изсушен чрез замразяване) черен дроб на DENSE съдържа вс..
101,16 лв.
Dense Говеждо сърце 500 mg 180 капсули
Безплатна
Доставка
Суровината за Beef Heart е от хранени само с трева пасищни говеда, което е изключителното богатство от полезни вещества, като коензим Q10, фолиева киселина, желязо, цинк, селен и B-витамини Сърдечната тъкан е чудесен източник на колаген, еластин, уникални протеини, пептиди, ензими и кофактори. Изпо..
101,16 лв.
Dense Микс от Говежди черен дроб, бъбрек и сърце 180 капсули
Безплатна
Доставка
Черният дроб, сърцето и бъбреците са отлични източници на ключови хранителни вещества, като витамин В12, витамин А, желязо, мед, цинк и фолат. Включването на тези, богати на хранителни вещества, органи в ежедневието може да помогне за поддържане на цялостното здраве и благополучие Органите в този п..
101,16 лв.
Dense Протеин от говежди костен бульон 500 g прах
Безплатна
Доставка
Протеинът от говежди костен бульон на DENSE допринася за нормалното състояние на косата, ноктите, ставите, костите и опорно-двигателния апарат като цяло Опаковката от 500 грама на прах съдържа една съставка – неовкусен висококачествен протеин от говежди кости. Източник на суровината са говеда, хран..
101,16 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)