Навигация
Кошница

DEGASIN / ДЕГАЗИН капсули при газове и подуване 280 мг 32 капсули

Degasin бързо възстановява комфорта при болки в корема и газове. Поръчай на специална цена от Моето здраве!

Дегазин е медицинско изделие, което се използва при стомашно-чревни смущения с образуване на газове – флатуленция, подуване на корема и напрежение. Дегазин спомага за по-добрия стомашно-чревен комфорт при тези състояния.

Дегазин съдържа симетикон, който е с доказано действие при повишено образуване на газове. Симетиконът се елиминира непроменен с фецеса, не се метаболизира или абсорбира от организма.

Продуктът е предназначен за употреба от възрастни и може да се използва и за подготовка преди изследвания на стомашно-чревния тракт (ултразвуково изследване, рентгеново изследване, ендоскопско изследване).

Приемът на Дегазин не се препоръчва при алергия към симетикон или някоя от останалите съставки, в случай на съмнение или установена перфорация или обструкция в стомашно-чревния тракт, при бременни жени и деца.

 

Характеристики:

  • Увеличава стомашно-чревния комфорт при газове и подуване на корема
  • Подходящ е за подготовка преди диагностични изследвания на стомашно-чревния тракт
  • Не съдържа захар и може да се използва от диабетици.

 

Състав:

Симетикон 280 мг

Мека капсулна обвивка: телешки желатин, глицерол, пречистена вода, титаниев диоксид

(E171), сънсет йелоу FCF (E110), азорубин (E122).

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по една до две капсули Degasin / Дегазин с голяма чаша вода след всяко основно хранене. Курсът на лечение с Дегазин не трябва да продължава повече от 30 дни.

 

Опаковка:

32 капсули

 

Забележка:

Едновременното приемане на симетикон и левотироксин може да доведе до намаляване на ефекта на левотироксина и така да доведе до намаляване функцията на щитовидната жлеза.

 

Съхранявайте на недостъпно за деца място.