Навигация
Кошница

OstroVit Creatine Matrix / Five Stars 300 гр. 30 Дози Касис

OstroVit Creatine Matrix / Five Stars 300 гр. 30 Дози Касис
Очаква доставка
OstroVit Creatine Matrix / Five Stars 300 гр. 30 Дози Касис
  27,95 лв.
  OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** е висококачествена хранителна добавка, която е създадена, за да подпомогне мускулния растеж, да увеличи регенерацията и енергията за по-дълги, по-ефективни и по-тежки тренировки!

  Продуктът съдържа 5 вида креатин, които биват:

  Креатин монохидрат - увеличава силата и тренировъчната издръжливост. Той причинява задържане на вода в мускулните клетки, създавайки идеална анаболна среда.

  Три-креатин малатът подпомага изграждането на чиста мускулна маса и увеличава силата и ефективността на тялото. Повишава ефективността на тренировките, ускорява регенерацията на мускулите след тренировка и забавя ефекта от умората.

  Три-креатин цитратът намалява чувството на умора по време на тренировка и намалява разграждането на мускулната тъкан.

  Креатин хидрохлоридът има анаболен ефект, подпомага изграждането на чиста мускулна маса и увеличава силата, и ефективността на тялото. Подпомага процеса на намаляване на мастната тъкан, повишава ефективността на тренировките, ускорява регенерацията на мускулите след тренировка и забавя ефекта от умората.

  Креатин пируватът е комбинация от креатин и пировиноградна киселина, като подпомага покачването на чистата мускулна маса, допринася към силата и подобрява ефективността на тялото.


  Ползите от OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** биват:

  Повече сила и тренировъчна издръжливост;
  • Креатинът участва активно в ресинтеза на нашия гликоген;
  • Ускорява процеса на мускулна регенерация след тренировка;
  • Забавя процеса на умора на тялото;
  • Помага в изграждането на чиста мускулна маса;
  • Подобрява физическите резултати;
  • Отлично качество;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 10гр) от OstroVit Creatine Matrix / Five Stars ***** разтворена в 100-150 мл вода, в тренировъчните дни след тренировка, а в почивните сутрин на гладно.