Навигация
Кошница

Cheat Meal Cooking Spray / Extra Virgin Olive Oil 250 мл

Cheat Meal Cooking Spray / Extra Virgin Olive Oil 250 мл
Очаква доставка
Cheat Meal Cooking Spray / Extra Virgin Olive Oil 250 мл
  22,95 лв.
  Cheat Meal Cooking Spray / Extra Virgin Olive Oil е икономичен флакон за готвене съдържащ зехтин, който може да намери приложение и към овкусяването на салати.

  Зехтинът е богат на мононенаситени мазнини, натурално извлечен от маслини. Екстра върджинът е доста питателен и съдържа високи количества антиоксиданти.

  Съща така има силни противовъзпалителни свойства. Проучвания показват, че хора, които консумират зехтин имат много по-малък риск от инсулт.

  Освен това подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система. Понижава кръвното налягане и предпазва от лошия холестерол, като намалява риска от окисляване.

  В допълнение може да намали болките в ставите и подуването от ревматоиден артрит. Действа като превантивно средство за стомашни язви.

  Ползите от Extra Virgin Olive Oil биват:

  • Отлично качество;
  • Висок клас маслиново масло;
  • Укрепва имунитета;
  • Плътен и наситен вкус;
  • Подпомага функциите на сърцето;
  Предпазва от инсулт;
  • Богат на ненаситени мазнини;

  Това е продукт, който ще Ви помогне да балансирате хранителния си режим, като допринесе в регулацията на използваната мазнина за приготвяне на вашите любими вкусотии.

  Начин за употреба: спреят има дюза, от която спрямо силата на вашия натиск, зависи какво количество от продукта ще използвате. Напръскайте от разстояние около 15-20 см от тигана и го разнесете равномерно.