Навигация
Кошница

OstroVit Collagen + Vitamin C / Powder 400 гр. 40 Дози Праскова

OstroVit Collagen + Vitamin C / Powder 400 гр. 40 Дози Праскова
-20 %
OstroVit Collagen + Vitamin C / Powder 400 гр. 40 Дози Праскова
  35,16 лв.
  43,95 лв.
  Купи
  OstroVit Collagen + Vitamin C е висококачествена добавка комбинираща хидролизиран колаген с витамн C.

  Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален, чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули. Колагенът представлява 30% от общия протеин в нашия организъм и е основен компонент на съединителната тъкан. Той изгражда нашите сухожилия, кожа, коса, нокти, стави и кости. С течение на времето количеството му намалява, а това води до – суха кожа, изстъняла коса, болки в ставите, и чуплива коса.

  Хидролизираният колаген има много повече ползи в сравнение с обикновенния колаген, заради процесите, през които преминава, за да бъде произведен. Съдържа голямо количество на Глицин, Лизин и Пролин, които подпомагат регенерацията на кожата, ставите, косата, ноктите и др.

  OstroVit Collagen + Vitamin C има чудесна разтворимост и се предлага в различни вкусови комбинации, което прави приемът му още по лесен и приятен.

  Vitamin C е мощен антиоксидант, който е жизненоважен за тялото ни. Защото подпомага функциите на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и засилва имунната система. Също така забавя процесите на стареене и подобрява усвояването на хранителните вещества.

  Vitamin C е водноразтворим и е незаменим, защото тялото не може да го произведе. Спомага за намаляването на лошия холестерол и стимулира синтеза на колаген, като ускорява възстановяването и зарастването на рани.

  Предимства на OstroVit Collagen + Vitamin C биват:

  • Подпомага здравината и еластичността на кожата;
  • Укрепва структурата на ноктите и косата;
  • Спомага за здравето на ставите и сухожилията;
  • Облекчава болката в ставите;
  • Бори се със стареенето на кожата;
  • Подобрява храносмилането;


  OstroVit Collagen + Vitamin C съдържа лесно смилаем колагенов хидролизат с естествен произход. В съчетание с Vitamin C оказва благоприятно влияние върху здравината и еластичността на съединителната тъкан. Това е уникален продукт, който ще ви помогне в борбата с възрастта!

  Начин на прием:

  Разтворете една порция от продукта 10 g (2 лъжички) в 200 ml вода или сок в шейкър. Приемайте по 1 доза дневно.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.09.2023 г. или до изчерпване на количествата