Навигация
Кошница

BIOVEA Collagen Powder / Hydrolyzed Type 1 & 3 198 гр. 30 Дози

BIOVEA Collagen Powder / Hydrolyzed Type 1 & 3 198 гр. 30 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Collagen Powder / Hydrolyzed Type 1 & 3 198 гр. 30 Дози
  46,49 лв.
        Подпомага производството на нови колагенови влакна
        Намалява видимите признаци на стареене
        Подпомага силната и здрава кожа, коса и нокти
        Подпомага поддържането на здрави кости и зъби

  Колаген на прах съдържа смес от аминокиселини, специално формулирана, за да подпомогне попълването на запасите от колаген в организма за намаляване на видимите признаци на стареене, поддържане на здрави и силни кости и подхранване на здрава кожа, коса и нокти. Колагенът е основно съединение и основен градивен елемент за всички важни системи на тялото. Като важна част от меките тъкани, включително кожата, мускулите, сухожилията, връзките и костната тъкан, колагенът помага за поддържане на естествените нива на колаген в организма, които обикновено се забавят с около 1,5% всяка година, след 25 годишна възраст.

  Съставен от 18 аминокиселини, Collagen Powder е добър източник на глицин, пролин, аланин и хидроксипролин, които помагат за производството на пептиди, които стимулират клетките на фибробластите, подпомагайки производството и реорганизацията на нови колагенови влакна за укрепване на съединителните тъкани и извънклетъчния матрикс.

        Анти-стареене: Collagen Powder съдържа комбинация от незаменими и незаменими аминокиселини, необходими за възстановяване на колагена в организма и минимизиране на видимите признаци на стареене, включително фини линии, бръчки и еластичност на кожата.

        Здраве на кожата, косата и ноктите: Collagen Powder предлага високи проценти аминокиселини, открити в меките тъкани, за да поддържа профилите, успоредни на тези, открити в меките тъкани, включително кожата, мускулите и съединителната тъкан. Тази смес от аминокиселини може да бъде особено полезна за възстановяване на счупените, разцепени и повредени нокти, за удебеляване на фината коса и добавяне на тяло, като същевременно забавя косопада.

        Силни кости: Колагенът е основна съставка в костите и зъбите. Collagen Powder осигурява тази важна част от костната матрица за здрави и силни зъби и кости.

  Начин на употреба: Разтворете три лъжички с една лъжица вода или портокалов сок. След това добавете (6-8 унции) 200мл или повече течност и разбъркайте енергично. За най-добри резултати използвайте блендер. Най-добре, ако се приема на празен стомах 30 минути преди хранене.