Навигация
Кошница

OstroVit Collagen Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш

OstroVit Collagen Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш
Очаква доставка
OstroVit Collagen Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш
  45,95 лв.
  OstroVit Collagen Liquid е нова течна хранителна добавка, съдържаща хидролизиран колаген и витамин С.

  Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин и се усвоява многократно по-добре от обикновенния колаген. Преминава през множество процеси, за да достигне тази си форма. Хидролизираният колаген е протеин, който образува съединителната тъкан в тялото. Представлява 30% от протеина в човешкия организъм. Присъства в мускулите, костите, кожата, кръвоносните съдове, храносмилателната система и сухожилията. От него са изградени нашата кожа, коса, нокти и стави. Тялото ни го произвжда, но с времете това производство значително намалява, а от това следват: ставни проблеми, бръчки, петна по кажата, изтъняла коса и чупливи нокти.

  Хидролизираният колаген има много повече ползи в сравнение с обикновенния колаген, заради процесите, през които преминава, за да бъде произведен. Съдържа голямо количество на Глицин, Лизин и Пролин, които подпомагат регенерацията на кожата, ставите, косата, ноктите и др.

  Vitamin C е мощен и жизненоважен антиоксидант за тялото ни. Защото подпомага функциите на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и засилва имунната система. Също така забавя процесите на стареене и подобрява усвояването на хранителните вещества.

  Vitamin C е водноразтворим и е незаменим, защото тялото ни не може да го произведе. Спомага за намаляването на лошия холестерол и стимулира синтеза на колаген, като ускорява възстановяването и зарастването на рани.

  Предимства на OstroVit Collagen Liquid биват:

  • Облекчава болката в ставите;
  • Спомага за здравето на ставите и сухожилията;
  • Укрепва структурата на ноктите и косата;
  • Бори се със стареенето на кожата;
  • Подобрява храносмилането;
  • Подпомага възстановителните процеси;
  • Съдържа натурални плодови аромати;
  • Тонизира и придава еластичност на кожата;

  OstroVit Collagen Liquid съдържа лесно смилаем колагенен хидролизад с естествен произход. Оказва благоприятно влияние върху здравината и еластичността на съединителната тъкан.

  Начин на употреба:

  Приемайте по (1 доза = 25 мл) дневно. Препоръчително време за прием е половин час преди времето за сън.