Навигация
Кошница

OstroVit Collagen 90 Таблетки 30 Дози

OstroVit Collagen 90 Таблетки 30 Дози
OstroVit Collagen 90 Таблетки 30 Дози
  18,95 лв.
  Купи
  OstroVit Collagen е вещество, което е естествено, намиращо се в тялото. Всъщност, това е вид протеин, който играе роля за поддържане на ставните тъкани, сухожилия, хрущяли. Той също така е вещество, което помага за еластичността на кожата.

  OstroVit Collagen е един от най – разпространените белтъци във вашето тяло, което обяснява неговата важност. Съдържанието му в отделните органи варира от около 25% в костите, до 75% в кожата. Колагена е естествен компонент на кожата, косата, ноктите, костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, бялата част на окото (склера) и др. Ето защо, неговото намаляване води до заболявания и стареене именно на тези части. Чрез OstroVit Collagen, артритните възпаления ефективно се облекчават, освен това се възстановява и защитава ставния хрущял.

  OstroVit Collagen укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Именно поради тази причина, допълнителния прием на OstroVit Collagen, може да забави видимите признаци на стареенето, като изглади фините линии и бръчки, и тонизира и заздрави косата и ноктите. Тъй като колагена редуцира мазнините в тялото, продукта течен колаген е подходящо средство за управление на теглото.

  OstroVit Collagen е отговорен за поддържане на нашата съединителната тъкан като хрущяла, ставните връзки и сухожилията. Една от причините за нашите стави да са склонни да станат твърди и болезнени, поради процеса на стареене е така, защото ние като пораснем, нашата продукция на колаген се забавя.

  Липсата на OstroVit Collagen в целия организъм причинява скованост и болки в ставите и мускулите, особено при хората на възраст.

  Спомага за намаляване болките и сковаността на ставите
  Спомага за облекчаване на артритните възпаления
  Поддържа еластичността на кожата, забавяйки нейното стареене
  Заздравява косата и ноктите, и стимулира растежа им
  Съдейства за изграждане на чиста мускулна маса
  Напълно натурален продукт
  3000 мг съдържание на хидролизиран колаген в доза

  Начин на приемане:
  една доза на ден, на гладно.