Навигация
Кошница

bareorganics Coconut Milk Powder 227 гр. 38 Дози

bareorganics Coconut Milk Powder 227 гр. 38 Дози
bareorganics Coconut Milk Powder 227 гр. 38 Дози
  48,49 лв.
  Купи
        Сертифициран от USDA - органичен, суров, веган
        Без глутен
        Без ГМО
        Естествена млечна алтернатива
        Произведено от изцяло натурални органични кокосови орехи
        Здравословна алтернатива на млечните продукти
        Подходящ за вегани или при непоносимост към лактоза
        Само 35 калории в доза
        Рециклируем контейнер за многократна употреба


  Какво е кокосово мляко?


  Кокосовото мляко е древен тропически източник на хидратация и пълноценно хранене. Кокосовото мляко се получава от „месото“ на зрели кокосови орехи и има фино сладък, вкусен тропически вкус.

  Защо да използвате кокосово мляко на прах?


  BareOrganics прах от кокосово мляко идва от пресни, органик кокосови орехи. Лесно се превръща в кокосово мляко или кокосов крем с простото добавяне на вода. Това е чудесна, дълготрайна алтернатива на млякото с животински произход, идеална за вегани или за хора с непоносимост към лактоза. Чудесен заместител на сметаната за кафе и може да се използва в любима десертна рецепта, която изисква кокосов аромат.

  Супер устойчиво

  Улесняваме пренасочването на вашия контейнер BareOrganics. Всеки буркан е 100% рециклируем, без BPA и за многократна употреба с етикет за разлепване и е подходящ както за микровълнова печка, така и за съдомиялна машина на най-горния рафт! За вашата безопасност е важно да запомните да премахнете етикета и останалото защитно фолио, преди да поставите контейнера си в микровълновата.


  Предложена употреба:

  За да направите „кокосово мляко“, добавяйте по 1 лъжица вода, докато постигнете желаната консистенция. За да направите „леко кокосово мляко“, смесете ½ чаша (40 г) кокосово мляко на прах с 1 чаша топла вода. За да направите „кокосов крем“, смесете 1,5 чаши (120 г) кокосово мляко на прах с 1 чаша топла вода.