Навигация
Кошница

bareorganics Clear Mind Liquid Drops 30 мл 30 Дози

      Помага за избистряне и изостряне на ума
      С добавени гинко билоба и зелен чай
      Удобен за използване в движение
      Сертифициран USDA органичен
      Без ГМО и без глутен
      Без алкохол


BareOrganics Clear Mind течни капки смесват естествени съставки, за които се смята, че поддържат здравето, особено за да изострят и изчистят ума ви. Течните капки BareOrganics Clear Mind Clear са направени с мощни и органични съставки, включително гинко, зелен чай, готу кола, женско биле и кодонопсис за оптимална уелнес подкрепа. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.