Навигация
Кошница

bareorganics Clear Mind Liquid Drops 30 мл 30 Дози

bareorganics Clear Mind Liquid Drops 30 мл 30 Дози
bareorganics Clear Mind Liquid Drops 30 мл 30 Дози
  28,99 лв.
  Купи
        Помага за избистряне и изостряне на ума
        С добавени гинко билоба и зелен чай
        Удобен за използване в движение
        Сертифициран USDA органичен
        Без ГМО и без глутен
        Без алкохол


  BareOrganics Clear Mind течни капки смесват естествени съставки, за които се смята, че поддържат здравето, особено за да изострят и изчистят ума ви. Течните капки BareOrganics Clear Mind Clear са направени с мощни и органични съставки, включително гинко, зелен чай, готу кола, женско биле и кодонопсис за оптимална уелнес подкрепа. Тези течни капки се предлагат в компактен флакон и не е необходимо да се съхраняват в хладилник, което ги прави идеални за тези с активен начин на живот в движение.

  BareOrganics се стреми да осигури проста, здравословна уелнес подкрепа, без да се налага да се грижи за качеството. Ние вярваме в силата на това, което природата може да предложи за нашето здраве в най-чист вид. Нашите формули за течни капки включват някои от най-уважаваните билкови съставки в света, без да добавят нищо изкуствено, за да помогнат на нашите клиенти да се чувстват най-добре.

  Всички формули BareOrganics с течни капки са гордо USDA органични, без ГМО и без глутен и алкохол.

  Начин на употреба: Приемайте по 30 капки (около 1 капкомер) 1-3 пъти на ден или при необходимост, във вода, сок, чай или директно в устата.