Навигация
Кошница

OstroVit Chokeberry Fiber / Vege 200 гр. 40 Дози

OstroVit Chokeberry Fiber / Vege е страхотен източник на растителни фибри от арония.

Фибрите се получават в процеса на микронизация, по време на която правилно подбраните части на растението се дезинтегрират механично без използването на химически добавки.

Благодарение на това прахът има лесна за пиене консистенция и абсорбира водата много по-бързо.

Търсите ли естествена добавка, която ще ви позволи да се отървете от чувството на глад и същевременно да подпомогнете функционирането на храносмилателния тракт?

Заложете на OstroVit Chokeberry Fiber VEGE.

Продуктът се препоръчва за хора, които придават голямо значение на качеството на своите ястия. Той е идеален за хора, които целят да отслабнат, както и за всички, които ценят лечебните свойства на веществата, намиращи се в природата.

Приемането на фибри редовно има много ползи за здравето. Сред тях са подкрепа за храносмилателния тракт и превенция на заболявания като: атеросклероза, исхемична болест на сърцето и рак.

Благодарение на процеса на микронизация, продуктът запазва много ценни хранителни вещества, включително антоцианини, фенолни киселини, танини и пектини. Те са богати и на витамини С и Р, както и на минерали като калий, фосфор, магнезий и желязо.

Добавката не съдържа ненужни консерванти, оцветители, средства против слепване и пълнители. Освен това няма съставки от животински произход, така че може успешно да допълни веганските режими.


Ползите от OstroVit Chokeberry Fiber / Vege биват:

• Намалява нарушенията на храносмилателния тракт;
• Регулира нивата на кръвната захар;
• Доставя усещане на ситост;
• Предпазва организма от заболявания;
• Детоксикира тялото;
• Понижава вредния холестерол;
• Помага в етапи на чистене;


Начин на употреба: фибрите от арония ще бъдат перфектни в комбинация с вода, сок, кисело мляко, домашно смути или каша.