Навигация
Кошница

CHITOSAN PLUS / ХИТОЗАН ПЛЮС капанът за мазнини 60 + 30 капсули подарък

  • извеждане на мазнините от организма
  • нормализиране на теглото
  • усвояване на глюкозата в клетките
  • регулирането на излишното влечение към сладки храни

L-карнитин - осъществява транспорта на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича процеса на разрушаването им. Подпомага процеса на превръщане на мазнините в организма в енергия. Оказва влияние за регулиране на метаболизма. Поддържа нормална сърдечна дейност. Допринася за добра работоспособност и бързо възстановяване.

Хитозан - аминополизахарид, получен от хитиновите обвивки на ракообразни. Хитозан е средство, което свързва мазнините в неусвоими съединения и спомагащо за извеждането им от организма преди усвояването им. Хитозан съдейства за нормализиране на теглото.

Хром - оказва благоприятно действие за изгарянето на мазнините и придобиването на енергия. Подпомага регулирането на излишното влечение към сладкиши. Допринася за поддържане на нормални концентрации на кръвната захар като подобрява усвояването на глюкозата в клетките. Подпомага нормалния метаболизъм на хранителните съставки като улеснява действието на инсулина в организма.

Начин на употреба:

За възрастни и деца над 14 години - по 2 капсули половин час преди хранене, до 6 капсули на ден.


Състав:

В 1 капсула:В 6 капсули
(максимална дневна доза):

Хитозан
200 мг
1200 мг
L-карнитин
200 мг
1200 мг
Хром (Chromium picolinate)
30 мкг
180 мкг

Помощни вещества:

пълнител: калциев хидроген фосфат (безводен, гранулиран), антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид, капсула (желиращ агент: желатин, оцветители: титанов диоксид, железен оксид)

Внимание:

Не е лекарствено средство.
Този продукт е хранителна добавка и не трябва да бъде използван като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Съхранение:

При стайна температура, на сухо, защитено от светлина място, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 60 + 30 капсули

Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД, България