Навигация
Кошница

bareorganics Chia Seeds 454 гр. 38 Дози

bareorganics Chia Seeds 454 гр. 38 Дози
bareorganics Chia Seeds 454 гр. 38 Дози
  51,49 лв.
  Купи
        Сертифициран от USDA - органичен, суров, веган
        Без глутен
        Без ГМО
        Съдържа фибри за насърчаване на здравословното храносмилане
        1 порция = 16% от дневната ви порция фибри
        Омега мастни киселини за насърчаване на цялостното здраве
        Рециклируем контейнер за многократна употреба


  Какво представляват семената чиа?

  Семената от чиа са годни за консумация семена от Мексико, получени от растението Salvia hispanica. Те са древна храна, датираща от времето на ацтеките, инките и маите, представляващи енергия и сила в техните култури. Семената от чиа притежават мек, ядков вкус, който може да се използва в много различни напитки и ястия.

  Защо да използвате органик семена от чиа?

  Чиа семената са отличен източник на диетични фибри, като 16% от препоръчителния Ви дневен прием само в една порция! Храни, пълни с фибри, като семена от чиа, подпомагат здравословното храносмилане и също така ви помагат да се чувствате по-сити за по-дълго време след хранене. Удивителният хранителен профил на семената чиа включва също омега мастни киселини, основни минерали и протеини.

  Супер устойчиво

  Улесняваме пренасочването на вашия контейнер BareOrganics. Всеки буркан е 100% рециклируем, без BPA и за многократна употреба с етикет за разлепване и е подходящ както за микровълнова печка, така и за съдомиялна машина на най-горния рафт! За вашата безопасност е важно да запомните да премахнете етикета и останалото защитно фолио, преди да поставите контейнера си в микровълновата.


  ПРЕДЛОЖЕНА УПОТРЕБА:

  Поръсете една супена лъжица (1 лъжичка) в овесени ядки, гранола, зърнени храни или кисело мляко. Семената от чиа също работят като заместител на брашното и могат да се смилат и използват за приготвяне на печени изделия.