Навигация
Кошница

OstroVit CGT Powder / Creatine + Glutamine + Taurine 600 гр. 30 Дози Праскова

OstroVit CGT Powder / Creatine + Glutamine + Taurine 600 гр. 30 Дози Праскова
-15 %
OstroVit CGT Powder / Creatine + Glutamine + Taurine 600 гр. 30 Дози Праскова
  35,66 лв.
  41,95 лв.
  Купи
  OstroVit CGT Powder Creatine + Glutamine + Taurine е висококачествена хранителна добавка на прах, която ще допълни вашата диета и нуждата от три активни съставки, които са креатин монохидрат, глутамин и таурин.

  Креатинът е сред най-ефективните и популярни хранителни добавки. Тази аминокиселина е предназначена за спортисти, които искат да повишат мускулната си сила, маса и издръжливост.

  Глутаминът е есенциална аминокиселина, която има основна роля в правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм.
  Най-големи количества се съдържат в кръвта и мускулната тъкан. Глутаминът стимулира растежа на чиста мускулна маса, увеличава производството на хормона на растежа, повишава издъжливостта и подобрява процеса на възстановяване.

  Тауринът е условно незаменима аминокиселина и е втората най-изобилстваща аминокиселина в човешкото тяло, след глутамина. Подобно на действието на креатина, тауринът увеличава обема на клетката и е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система и за транспортирането на електролити през клетъчните мембрани.

  Предимства на OstroVit CGT Powder Creatine + Glutamine + Taurine биват:

  • Увеличава силата;
  • Повишава издръжливостта;
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса;
  • Тонизира и подобрява многократно спортните резултати;
  • Подобрява въстановяването;
  • Подпомага усвояването на витамините;
  • Спомага функциите на мозъка и нервната система;


  OstroVit CGT е оптимална комбинация от съединения, които от години доминират както сред любителите, така и сред професионалистите в спортовете за издръжливост и сила.

  OstroVit CGT Powder Creatine + Glutamine + Taurine ви позволява да се отървете от ограниченията, които съществуват само в главата ви. Покажете какво можете да направите днес!

  Начин на прием:

  Приемайте (1 доза = 20 гр.) разтворена в 200-250 мл. вода или друг вид напитка, 30-45 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата