Навигация
Кошница

ИтраОто Форте почистващи капки за уши 10 мл

ИтраОто Форте капки за уши е продукт, разработен по изключителната Princeps "ULTRAMICRO®" технология. Благодарение на действието на активните им съставки, те могат да бъдат полезни както за предпазване и ежедневна ушна хигиена, така и за възстановяването на нормалната микробна и гъбична флора на ухото и за контролиране растежа на микроорганизмите.

Усъвършенстваната "ULTRAMICRO" технология на Princeps позволява получаването на продукт на основата на циклопирокс оламин, итраконазол и феноксиетанол в бистра, безцветна и немлекообразна форма.

Капки за уши ИтраОто Форте са дерматологично тествани и безцветни, което позволява ежедневна и продължителна употреба без това да предизвиква дразнене или оцветяване на ухото. Използването на иновативната ултрамикро технология прави ИтраОто Форте висококачествен продукт с отличен профил на безопасност.

 

Състав:

Вода, алкохол, циклопирокс оламин (Ciclopirox Olamine), итраконазол (Itraconazole) и феноксиетанол (Phenoxyethanol)

 

Начин на употреба:

Наклонете главата си на една страна и капнете 4 капки за уши ИтраОто Форте 3 пъти на ден в ушния канал, оставете да действа няколко минути, като държите главата си наклонена.

 

Опаковка: бутилка от 10 ml с капкомер

 

Производител: Seris, Via Maneira, 17 bis 18039 Ventimiglia (IM), Italy

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: 02/963 33 59

 

Указания за съхранение: Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка при температура 15-25°, на сухо, тъмно и недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

Предупреждения: Продуктът е за деца над 3 години. Да не се използва при алергии към някоя от съставките. Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца!

Препоръчва се ИтраОто Форте да се използват до 6 месеца от първото отваряне на бутилката. Всички правни указания са върху външната опаковка