Навигация
Кошница

Инсектициди

Все по-хубаво време и все по-дълги дни! Условията са перфектни за все повече срещи… с миниатюрни вампири. Известни са над 3500 вида комари и над 900 вида кърлежи – това са над 4000 вида насекоми, които жадуват за нашата кръв, могат да ни причинят значителен дискомфорт и дори да ни заразят с пренасяни от тях вируси и бактерии.

Ето защо е изключително важно да познаваме мерките и продуктите, които ефективно намаляват тяхната численост и обезсърчават опитите им да пируват на наш гръб. Настоящата категория е създадена именно с тази цел.

По-долу можете да се запознаете с нашите полезни съвети за предпазване от комари и кърлежи, както и да откриете експертно подбрани репеленти, с чиято помощ ще държите кръвожадните им хоботи надалеч от себе си и своето семейство.

Zanzi Bimbi / Занзи Бимби е натурален спрей против насекоми за бебета и малки деца с етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Подходящ за новородени.Продуктът предпазва нежната детска кожа от посегателствата на комари, мухи и други жилещи насекоми. То..
24,40 лв.
Зед Зед Форте е репелентен спрей, предоставящ комбинирана защита срещу комари, кърлежи и други хапещи насекоми, формулиран на базата на натурално масло от лимонов евкалипт (Eucalyptus citriodora), считано за едно от най-ефективните вещества срещу насекоми в природата. Този нов продукт на р..
23,93 лв.
Аутан Ботаникъл лосион е репелент против насекоми - репелент на растителна основа, получен от дестилирано масло от евкалипт цитриодора дърво, което предпазва незабавно от тигрови комари до 6 часа, кърлежи до 5 часа, куликоиди до 3 часа. На основата на евкалипт.Не съдържа DEET Не дразни кож..
13,90 лв.
Autan spray-gel after-bite грижа за кожата след ухапване от насекоми, контакт с медузи или парещи растения (коприва и др.). Има успокояващо и охлаждащо действие. СЪСТАВ:Aqua, Alcohol Denat, Carbomer, Trithanolamine, Chamomilla, Recutita Flower Extract, Propylene Glycol, Menthol, Camphor, Aloe Barb..
12,90 лв.
Репелент, предпазващ ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и др. насекоми. Нанесен върху кожата, Autan Family лосион защитава ефективно в продължение на до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа. НАЧИН НА УПОТРЕБА:На..
13,87 лв.
Nymphia (Нимфия) е иновация за незабавно отстраняване на кърлежи по хората Използва се на място веднага след ухапването, или откриването на дребния вредител. Намалява риска от (лаймска болест) и кърлежов енцефалит (TBEV). Nymphia® е единственото средство за отстраняване на кърлежи, съгласно критерии..
14,97 лв.
Parasidose лосион против въшки и гниди действа бързо и не дразни скалпа. Поръчай тук на супер онлайн цена и с бърза доставка! Паразидоуз експрес лосион е вашето бързо решение против въшки и гниди. Ефективността му се основава на способността на активните компоненти да блокират дихателните функции н..
16,40 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)