Навигация
Кошница

Инсектициди

Все по-хубаво време и все по-дълги дни! Условията са перфектни за все повече срещи… с миниатюрни вампири. Известни са над 3500 вида комари и над 900 вида кърлежи – това са над 4000 вида насекоми, които жадуват за нашата кръв, могат да ни причинят значителен дискомфорт и дори да ни заразят с пренасяни от тях вируси и бактерии.

Ето защо е изключително важно да познаваме мерките и продуктите, които ефективно намаляват тяхната численост и обезсърчават опитите им да пируват на наш гръб. Настоящата категория е създадена именно с тази цел.

По-долу можете да се запознаете с нашите полезни съвети за предпазване от комари и кърлежи, както и да откриете експертно подбрани репеленти, с чиято помощ ще държите кръвожадните им хоботи надалеч от себе си и своето семейство.

ZZ Forte / Зед Зед Форте спрей против комари и кърлежи за деца и възрастни
-15 %
срок на годност: 31.12.2024
Зед Зед Форте е репелентен спрей, предоставящ комбинирана защита срещу комари, кърлежи и други хапещи насекоми, формулиран на базата на натурално масло от лимонов евкалипт (Eucalyptus citriodora), считано за едно от най-ефективните вещества срещу насекоми в природата. Този нов продукт на р..
20,34 лв. 23,93 лв.
Занзи Бимби е натурален спрей против насекоми за бебета и малки деца с етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Подходящ за новородени.Продуктът предпазва нежната детска кожа от посегателствата на комари, мухи и други жилещи насекоми. Това е един репелентен спр..
26,93 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс детска гривна против комари спинър с маймунка за защита от комари, кърлежи и  други хапещи насекоми. Напълно безопасно, но безкомпромисно действие за защита от ухапвания.Предлага се в разнообразни цветове и варианти за всеки вкус:Синя пандаКафява маймункаРозово прас..
5,99 лв.
Клипс “Aroma Defence” за деца /с аромат на цитронела и здравец/ – естествен продукт срещу комари и кърлежиСиликонов клипс за деца, напоен с натурално масло от цитронела и здравец! Модерно, екологично, гарантирано ефективно и безопасно решение срещу кърлежи, комари и други насекоми! Водоустойчи..
3,99 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс кожена гривна против комари напоена с масло от цитронела, здравец, лавандула и мента – ефективно и напълно безопасно решение за защита срещу кърлежи, комари, мухи и други жилещи насекоми. За разлика от напълно безопасното си за човека действие, продуктът е силно отблъск..
5,99 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс силиконова гривна против комари спирала в жълт цвят с аромат на цитронела – сигурна защита срещу комари и кърлежи. Напоена с масло от цитронела. Притежава действие от 120 до 168 часа от отварянето. Водоустойчива гривна, не съдържа биоциди. Предлага се в различни цветове..
3,99 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс силиконова гривна против комари с аромат на цитронела – сигурна защита срещу комари и кърлежи. Притежава действие от 120 до 168 часа от отварянето. Водоустойчива гривна, не съдържа биоциди.Цитронелата се използва от години в много ароматизиращи продукти. Тя е основе..
3,99 лв.
AROMA Defence / АРОМА Дифенс силиконова гривна против комари с аромат на цитронела – сигурна защита срещу комари и кърлежи. Притежава действие от 120 до 168 часа от отварянето. Водоустойчива гривна, не съдържа биоциди.Цитронелата се използва от години в много ароматизиращи продукти. Тя е основе..
3,99 лв.
Aceite Esencial Eco Tea Tree Oil Plantis® е Био Етерично масло от Чаено дърво. Има благоприятно действие върху кожата при редица дерматологични състояния. Маслото притежава антибактериални, противовъзпалителни, антивирусни и противогъбични свойства. Маслото от чаено дърво се дестилира от листата на..
17,34 лв.
Аginol - Мацерирано масло от дезодориран чесън от серията Plantis® на испанската компания Artesania Agricola е хранителна добавка под формата на меки перли, направена от дезодориран чесън. Тя насърчава доброто кръвообращение и здравето на сърдечно-съдовата система...
20,48 лв.
Repuls PIC Eco е натурален репелент на испанската компания Artesania Agricola. Спреят съдържа комбинация от натурални масла с доказани репелентни и успокояващи свойства: масло от семена на Макадамия (Macadamia ternifolia), масло от Цитронела (Citronella de Ceylan), масло от Атласки Кедър (Cedrus atl..
27,11 лв.
Аутан Ботаникъл лосион е репелент против насекоми - репелент на растителна основа, получен от дестилирано масло от евкалипт цитриодора дърво, което предпазва незабавно от тигрови комари до 6 часа, кърлежи до 5 часа, куликоиди до 3 часа. На основата на евкалипт.Не съдържа DEET Не дразни кож..
18,54 лв.
Autan Tropical Lotion е ефективно средство под формата на лосион, специално създадено да ви осигури надеждна защита от ухапване на комари. Репелентът ви предпазва от обикновен (Culex Pipiens) и тропически комар (Аnopheles Stephensi) в продължение на 8 часа. Autan Tropical Lotion съдържа патентована ..
16,30 лв.
Nymphia (Нимфия) е иновация за незабавно отстраняване на кърлежи по хората Използва се на място веднага след ухапването, или откриването на дребния вредител. Намалява риска от (лаймска болест) и кърлежов енцефалит (TBEV). Nymphia® е единственото средство за отстраняване на кърлежи, съгласно критерии..
15,99 лв.
Parasidose лосион против въшки и гниди действа бързо и не дразни скалпа. Поръчай тук на супер онлайн цена и с бърза доставка! Паразидоуз експрес лосион е вашето бързо решение против въшки и гниди. Ефективността му се основава на способността на активните компоненти да блокират дихателните функции н..
16,40 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)