Навигация
Кошница

Гъбични инфекции

Гъбичните инфекции могат да бъдат точно толкова смущаващи, колкото и звучат. Причинявани от нормално обитаващи тялото ни гъбички като кандида и монила, някои от тях са особено типични за лятото, когато по-обилното потене, повечето водни спортове и забавления си подават ръка, за да създадат перфектните условия за тяхното размножаване.

В настоящата секция ще обърнем специално внимание на едни от най-разпространените гъбични инфекции. Ще ви разкажем повече за причините за тяхната поява, специфичните им симптоми и ефективните начини за тяхното лечение – със собствени усилия и с помощта на лекар-специалист.

Тук ще ви предложим нашата специална селекция от продукти за превенция и борба с гъбичните инфекции, с чиято помощ проблемът може да бъде далеч по-малко смущаващ, отколкото звучи

Вагибиом Баланс Плюс е НОВО решение с 5 активни съставки и двоен ефект в борбата с често срещани интимни проблеми при жената като бактериална вагиноза и вагинални гъбички. То подпомага лечението на вагинални инфекции, като:Успокоява сърбежа, паренето, сухотата, намалява неприятната миризма и рег..
21,45 лв.
Гинексид интимна пяна е стандарт в дамската интимна хигиена и безапелационен лидер по продажби в категорията си за 2019 година! Обожавана от десетки хиляди модерни жени, тя се грижи за дискретния ви комфорт независимо от възрастта. Със своето нежно почистващо действие интимната пяна Ginexid e подхо..
19,11 лв.
NAIL BITENER / НЕЙЛ БАЙТНЪР писалка срещу гризане на нокти и кожички NAIL BITENER / НЕЙЛ БАЙТНЪР писалка срещу гризане на нокти и кожички
-9 %
Отучете се от гризането на ноктите, дъвченето на кожичките и смученето на палеца стъпка по стъпка за 21 дни с Нейл Байтнър: ефективно решение за възрастни и деца. Nail Bitener е локална безцветна формула без гланц, която помага да се преодолее навикът за гризане на ноктите и кожичкит..
20,36 лв. 22,37 лв.
EXODERIL CREAM 1% 15 g / ЕКЗОДЕРИЛ КРЕМ 1% 15 г Крем за лечение на гъбични инфекции
-5 %
Exoderil Cream 1% представлява лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ активно вещество нафтифин, който се прилага за лечение на гъбични инфекции, причинени от кожни гъбички, дрожди, плесени и други. Екзодерил Крем 1% е активен още и срещу различни бактериални инфекции, които много чес..
11,11 лв. 11,69 лв.
EXODERIL SOL 10 ml / ЕКЗОДЕРИЛ СОЛУЦИО 10 мл 1 % разтвор за лечение на гъбични инфекции
-5 %
Exoderil Solution 1% представлява лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ активно вещество нафтифин, който се прилага за лечение на гъбични инфекции, причинени от кожни гъбички, дрожди, плесени и други. Екзодерил Разтвор 1% е активен още и срещу различни бактериални инфекции, които мно..
12,07 лв. 12,71 лв.
Lactacyd Pharma противогъбичен лосион 250 мл
-5 % Очаква доставка
Lactacyd Pharma е интимен гел с противогъбични свойства. Специално създаден е да успокои сърбежа, паренето и дразненето, причинени от микоза*. Обогатен е с антимикотичен агент и успокояващ екстракт от невен. Запазва естествения баланс на вагиналната флора, оставяйки след себе си усещане за свеж..
18,53 лв. 19,50 лв.
Nature's Way Мико Дифенс (екстракт от китайски гъби) 60 капсули
-15 % Очаква доставка
Смес от гъби за подпомагане на имунната система. Гъбите са набрани в мицелния стадий за максимален брой гъбични хранителни вещества. Комбинира 12 вида органични, медицински гъби – кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зхулинг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и ..
27,68 лв. 32,57 лв.
POLINAIL / ПОЛИНЕЙЛ лак против гъбички 3,3 мл
-30 %
Polinail е иновативен лечебен лак за нокти при лека до умерена гъбична инфекция по ноктите, чиято активна съставка циклопирокс предотвратява растежа на гъбички и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява. Продукът е разработен със специална патентована ONY-TEC(R) технолог..
20,45 лв. 29,22 лв.
Екзодерил Nailner 2в1 лак при гъбички на ноктите 5 мл
-10 %
  ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЕР лак 2 в 1 5 мл.   ПРОЧЕТЕТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА УПОТРЕБА ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ   Показания за употреба: Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид.   С изсветляващ ефект Лесна употреба ..
26,05 лв. 28,94 лв.
Екзодерил крем 1% при гъбички 30 г
-5 %
ЕКЗОДЕРИЛ крем 30 гр.   ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ Екзодерил 1% крем Exoderil 1% cream Нафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride) Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки ..
16,41 лв. 17,27 лв.
Екзодерил макси лак 5% при гъбички по ноктите 2,5 мл
-5 %
Листовка: информация за потребителяЕкзодерил Макси Лак 5% лечебен лак за ноктиExoderil Maxi Lak 5% medicated nail lacquerаморолфин (amorolfine) Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Винаги използвайте това ле..
38,69 лв. 40,73 лв.
Екзодерил разтвор за лечение на гъбични инфекции 20 мл
-5 %
ЕКЗОДЕРИЛ солуцио 20 мл ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯЕкзодерил 1% разтвор за кожаExoderil 1% cutaneous solutionНафтифинов хидрохлорид (Naftifine hydrochloride)Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. ..
19,71 лв. 20,75 лв.
Ламизил крем против гъбички 1% 15 г
-5 %
Lamisil / Ламизил 1% крем е противогъбичен лекарствен продукт, който убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Продуктът се отпуска без лекарско предписание за лечение на следните кожни инфекции (въпреки всичко трябва да го използвате внимателно, за да получите най-добри резултати):Гъбички..
14,45 лв. 15,21 лв.
Ламизил крем против гъбички 1% 30 г
-5 %
Lamisil / Ламизил 1% крем е противогъбичен лекарствен продукт, който убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Продуктът се отпуска без лекарско предписание за лечение на следните кожни инфекции (въпреки всичко трябва да го използвате внимателно, за да получите най-добри резултати):Гъбички..
19,78 лв. 20,82 лв.
Ламизил спрей против гъбички 1% 15 мл
-5 %
Lamisil / Ламизил спрей е противогъбичен лекарствен продукт, който действа, като убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. Продуктът се отпуска без лекарско предписание за лечение на следните кожни и дрождеви инфекции (въпреки всичко трябва да го използвате внимателно, за да получите най-добри..
15,95 лв. 16,79 лв.
Ginexid / Гинексид вагинален душ е подходящ за употреба при профилактиката и лечението на вагинални инфекции, протичащи с неприятна миризма, възпаление и сърбеж. Той съдържа съставки с натурален произход, които отговарят на нежната физиология на лигавицата и помагат за поддържане на подходящия ..
16,08 лв.
Ginexid / Гинексид овули осигуряват успокояваща и ефективна хигиена и защита на влагалището за дълъг период от време. Продуктът е предназначен за интимна хигиена на жената и притежава успокояващо, антибактериално, защитно и балансиращо действие. Комбинацията от съставки с натурален произход пом..
18,86 лв.
Micovag Plus / Миковаг Плюс е бързодействащ, ребалансиращ, успокояващ, емолиентен вагинален крем, предназначен за съпътстващо лечение на интимни гъбични инфекции (кандидози). Продуктът благоприятства растежа на лактобацилите във вагинална среда, като по този начин балансира и нормализира вагинал..
19,11 лв.
Миковаг Плюс / Micovag Plus овули са медицинско изделие за съпътстващо лечение на вагинална кандидоза. Те балансират и нормализират вагиналното pH, с което допринасят в борбата с колонизацията на патогени. Благодарение на своето успокояващо действие, Овулите Миковаг отслабват неприятния сърбеж и усе..
19,51 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)