Навигация
Кошница

Barbel Drexel При алергии, 155 таблетки

Barbel Drexel При алергии, 155 таблетки
Безплатна
Доставка
Barbel Drexel При алергии, 155 таблетки
  77,89 лв.
  Купи

  Immunol desens е съвременен фитопрепарат за облекчаване симптомите на имуноалергични състояния: сълзене и парене в очите, хрема и запушен нос, затруднено дишане, кашлица.


  Immunol desens
  съдържа прецизно подбрана комбинация екстракти от астрагал, перила (китайски босилек), азиатски женшен и други лечебни растения в съчетание с витамин D3 и минерала цинк.

  Активните съставки в Immunol desens осигуряват подкрепа в следните случаи:

  • алергичен ринит, включително при един от често срещаните му подвидове - сенна хрема (поленова алергия) и алергия към цветен прашец
  • алергия към домашен прах
  • плесенна алергия
  • алергия към животински косми


  Негативното въздействие на различни фактори от околната среда съпътства ежедневието ни през цялата година. Неблагоприятните метеорологични условия, стресът, интензивните физически натоварвания или високите нива на замърсяване на въздуха могат да изложат имунната система на сериозен стрес тест.

  През пролетта имунитетът също е изправен пред предизвикателства - по това време от годината много хора страдат от респираторни проблеми, предизвикани от свръхчувствителна имунна реакция към полените и други стимули от околната среда.

  Иновативният комплекс, съдържащ се в таблетките Immunol desens поддържа имунната система през критичните периоди и успокоява прекомерно чувствителната имунна система по естествен начин. Immunol desens допринася за:

  • балансиране на имунния отговор
  • намаляване реакциите на свръхчувствителност от страна на имунната система към различни видове алергени
  • намаляване на възпалението на носната лигавица, провокирано от контакта с алергените

  Активните компоненти, съдържащи се в съставките на Immunol desens - полизахариди, тритерпенови сапонини, астрагалозиди, изофлавоноиди, аминокиселини, мастни киселини, минерали и други полезни вещества, активират важни имунни клетки, включително макрофагите, намаляват освобождаването на хистамин от мастоцитите и проявяват естествено имуномодулиращо и антихистаминово действие.

  Immunol desens е изцяло природен продукт, който не предизвиква сънливост и допринася за подобряване качеството на живот при свръхчувствителност на имунната система към различни стимули от околната среда.

  Съставки:В 2 табл.:В дн. доза / 4 табл.:
  Астрагал /Astragalus Membranaceus/ eкстракт и пудра250 mg500 mg
  Перила (екстракт от семена)75 mg150 mg
  Маслина (екстракт и пудра от лист)67.5 mg135 mg
  Черен касис (екстракт и пудра)67.5 mg135 mg
  Каперси (екстракт)62.5 mg125 mg
  Женшен азиатски (екстракт и пудра)33 mg66 mg
  Витамин D35 µg10 µg
  Цинк2.5 mg5 mg

  Астрагал /Astragalus Mebranaceus 25%), грахов протеин, оризов протеин, екстракт от семена на перила, пудра от касис, маслина лист екстракт и пудра, малтодекстрин, екстракт от плод каперси, екстракт от азиатски женшен, екстракт от касис, цинков глюконат, витамин D3, калциеви соли.

  Не съдържа: лактоза, глутен. Подходящо за диабетици.

  Хранителна добавка, 155 таблетки.

  Дозировка и приложение

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система и организма, при лица чувствителни към околната среда.

  Забележка: Информация за диабетици: 1 таблетка=0,02 ВЕ. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За лица чувствителни към околната среда по 2 таблетки сутрин, по време на хранене, с обилно количество вода. За интензивна употреба при остри фази: По 2 таблетки 2 пъти дневно (сутрин и обед), по време на хранене, с достатъчно количество вода.

  Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: маркирани на опаковката.

  Производител: Bärbel Drexel GmbH, Германия