Навигация
Кошница

Витамини минерали антиоксиданти

Как навигирате сред огромния океан от комбинирани минерали и витамини за възрастни и деца? Точно така, дори и ние, влизайки в ролята на потребители, по-скоро се давим в него.

Затова в концепцията на управляваната от нас онлайн аптека решихме да заложим на внимателно селектиран и тенденциозно ограничен асортимент мултивитамини и монопродукти с отличен състав и доказано качество, което съответства на стриктните ни критерии. Иначе казано, тук няма да ви предложим нещо, което не бихме приемали лично или не бихме дали на собствените си деца.

Вярваме, че така ще ви помогнем да откриете най-добрите формули с хранителни вещества, растителни екстракти и антиоксиданти, с които да попълните пропуските в хранителния си режим и да подпомогнете пътешествието си към едно по-добро здраве!

Vitamin C / Витамин C за деца с вкус на ягода и касис 2 мл Vitamin C / Витамин C за деца с вкус на ягода и касис 2 мл
-40 %
срок на годност: 31.03.2024
ВИТАМИН С ЗА ДЕЦА С ВКУС НА ЯГОДА И КАСИС допринася за: нормалната функция на имунната системанормалното протичане на метаболизма и производството на енергиязащитата на клетките от оксидативен стреснамаляване на чувството на отпадналост и умораАмпулите Витамин С - фаст са с ..
8,21 лв. 13,69 лв.
Vitamin C / Витамин C за пиене ампули 2 мл Vitamin C / Витамин C за пиене ампули 2 мл
-40 %
срок на годност: 31.03.2024
Vitamin C - fast / Витамин С – фаст е висококачествен течен витамин C в бърза ампула за пиене. Витамин С допринася за: нормалната функция на имунната системанормалното протичане на метаболизма и производството на енергиязащитата на клетките от оксидативен стреснамаляване на чувството..
7,31 лв. 12,18 лв.
Vitamin C / Витамин C за пиене ампули 5 мл Vitamin C / Витамин C за пиене ампули 5 мл
-40 %
срок на годност: 31.03.2024
Vitamin C - fast / Витамин С - фаст допринася за: нормалната функция на имунната системанормалното протичане на метаболизма и производството на енергиязащитата на клетките от оксидативен стреснамаляване на чувството на отпадналост и умораАмпулите Витамин С фаст са с оригинален дизайн..
7,18 лв. 11,97 лв.
NATURAL FACTORS / НАТУРАЛ ФАКТОРС Пантотенова киселина 250 мг x 90 капсули
-15 %
Natural Factors Пантотенова киселина в помощ на твоето метаболитно здраве на супер цена и с бърза доставка от Моето здраве! Natural Factors Пантотенова киселина 250 мг спомага за нормалния метаболизъм на въглехидратите, мазнините и протеините. Участва в процесите на производство на енергия, хормони..
21,62 лв. 25,44 лв.
NATURAL FACTORS Магнезий (хелат) 125 mg х 90 капсули
-15 %
Магнезий (Хелат) 125 – естествен продукт за поддържане нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, костите и зъбите, и мускулната функция.Хелатната форма на магнезия осигурява ефективното навлизане на минерала в клетките, благодарение на което абсорбцията и метаболизирането му от организма ..
21,84 лв. 25,69 лв.
NATURAL FACTORS Магнезий (цитрат) 150 mg х 90 капсули R
-15 %
Магнезий (Цитрат) – естествен продукт в подкрепа на сърдечно-съдовата система, костите, зъбите и мускулите. Подпомага метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Какви ползи има магнезиевият цитрат за здравето?Магнезият има повече ползи за здравето от всеки друг минерал. Цитратната му ф..
20,92 лв. 24,61 лв.
Nature's Way Магнезий комплекс 100 капсули
-15 %
Магнезият е посредник за правилното функциониране на мускулите (включително сърцето) и е жизненоважен за клетъчното производство на протеини и АТФ. Използвана е осъвременена минерална форма за увеличаване на разтворимостта и абсорбцията. Нашият Магнезиев комплекс е внимателно тестван и произведен сп..
24,26 лв. 28,54 лв.
NORDAID Blue Morning Трансдермални пластири с витамини и билкови екстракти 3 броя
-15 %
Допринасят за възстановяване нивото на витамини и хранителни вещества, които тялото губи при консумация на алкохол Алкохолът е токсин, който преминава през кръвния поток и достига до всеки орган и всяка тъкан на тялото, причинявайки дехидратация и забавяйки способността за саморегенерация. В допълн..
14,20 лв. 16,70 лв.
NORDAID Веган Витамин К2 + D3 спрей за уста 30 мл
-15 %
Vegan K2+D3 на Nordaid е добре абсорбиращ се и удобен за ползване орален спрей. За разлика от капсулите или таблетките, оралният спрей доставя витамини през устната лигавица директно в кръвообращението и активните вещества започват да действат много по-бързо Витамин D3 допринася за нормалната функци..
23,42 лв. 27,55 лв.
NORDAID Витамин D3 400 IU + пробиотик за деца 7.5 мл капки
-15 %
Пробиотични капки + Витамин D3 за деца е хранителна добавка в течно състояние под формата на капки, предназначена да осигури максимална имунна защита на детския организъм Формулата съдържа подсилен пробиотичен комплекс начело с Lactobacillus rhamnosus, който подпомага функциите на храносмилателната ..
20,57 лв. 24,20 лв.
NORDAID Витамин D3 400 IU спрей за уста 30 мл
-15 %
Витамин D3 е мастноразтворим витамин, който се съхранява в мастните тъкани на организма и има значителна роля за множество важни функции на тялото Може да се произвежда от човешкото тяло, само когато кожата е изложена на ултравиолетовите слънчеви лъчи. Също така витамин D може да се приема с храна (..
15,81 лв. 18,60 лв.
NORDAID Витамин D3 4000 IU спрей за уста 30 мл
-15 %
D3 Spray Витамин D3 4000 IU Хранителна добавка, с подсладител, спрей, 30 ml, 200 впръсквания Естественото набавяне на витамин D в човешкото тяло става чрез излагането на кожата под пряка слънчева светлина. Както и чрез консумиране на някои храни, предимно от животински произход. Активната форма на в..
20,91 лв. 24,60 лв.
NORDAID Витамин В-Комплекс спрей за уста с вкус на мента 30 мл
-15 %
Витамин B-комплекс е комбинация от витамини от група В: В1, В2, B3, B5, B6 и B12. Витамините от група B участват в обмяната на белтъците, въглехидратите и мазнините B2 допринася за намаляване на умората. В6 и В12 подпомагат нормалното функциониране на нервната и имунната системи. B12, B2 и B6 участ..
28,90 лв. 34,00 лв.
NORDAID Витамин В12 (метилкобаламин) 400 µg спрей за уста с вкус на мента 30 мл
-15 %
B12 е важно хранително вещество, от което тялото се нуждае, за оптимизиране здравето на мозъка, производството на кръвни клетки и поддържането на нервните Витамин B12 не се съхранява в тялото. За да извършва жизненоважни процеси като производство на енергия и нормална нервна функция, организмът има ..
27,54 лв. 32,40 лв.
NORDAID Витамин К2 + D3  спрей за уста 30 мл
-15 %
K2+D3 на Nordaid е спрей за уста с приятен ментов вкус, който доставя витамините през устната лигавица директно в кръвообращението. Така осигурява по-добрата им абсорбция и бързина на действие Витамините D и K са мастноразтворими вещества, които играят важна роля за метаболизма на калция в организма..
23,38 лв. 27,50 лв.
NORDAID Витамин С + Ацерола спрей за уста с вкус на касис 30 мл
-15 %
Витамин С е важен микроелемент, който благоприятства редица основни процеси в тялото, като правилно функциониране на имунната система, заздравяване на тъканите, образуване на колаген, производство на невротрансмитери, ускоряване на метаболизма на мазнините Приемането на висококачествена добавка с ви..
17,85 лв. 21,00 лв.
NORDAID Желязо, спрей за уста с вкус на ябълка 30 мл
-15 %
lron spray, 30 ml представлява орален спрей с желязо. Спреят се впръсква под езика или от вътрешната страна на бузата и по този начин доставя желязо директно в кръвта, заобикаляйки първичната обработка от червата, поради което продуктът не дразни стомаха Желязото допринася за нормалното образуване н..
19,08 лв. 22,45 лв.
NORDAID Липозомен Витамин С спрей-гел за уста с вкус на манго 50 мл
-15 %
Липозомен витамин C, който има по-добри нива на усвояване от традиционните форми на капсули или таблетки. Предлага значително подобрена бионаличност и премахва чревната непоносимост Молекулите на витамин С са капсулирани в защитни липозоми, които помагат за заобикаляне на храносмилателните бариери, ..
23,80 лв. 28,00 лв.
NORDAID Липозомен Магнезий 200 mg перорален разтвор с вкус на манго 30 сашета
Безплатна
Доставка
-15 %
Магнезий за нормална функция на мускулите и нервната система Необходим е за производството на протеини и ДНК, за изграждането на кости, както и за правилното функциониране на мускулите и нервите. Липозомният магнезий на Nordaid е отличен вариант за поддържане нивата на магнезий, поради по- добрата..
66,13 лв. 77,80 лв.
NORDAID Мелатонин Sleep Aid спрей за уста 30 мл
-15 %
Sleep Aid Strong Melatonin Хранителна добавка, с подсладител , спрей, 30 ml, 200 впръсквания Мелатонинът е неврохормон, секретиран от епифизната жлеза в мозъка, който регулира цикъла сън - събуждане. Производството му се увеличава вечер с настъпване на тъмнината, насърчавайки съня и ориентирайки цир..
22,61 лв. 26,60 лв.
NORDAID Рейши + Витамин C спрей за уста 30 мл
-15 %
Продуктът се абсорбира лесно, тъй като се усвоява през лигавицата на устата директно в кръвния поток Спреят с гъба рейши и витамин С е вегански, без захар. Гъбата рейши произхожда от Източна Азия и има редица полезни свойства. Съдържа аминокиселини, полизахариди, витамини, микроелементи, кумарини и ..
26,01 лв. 30,60 лв.
NORDAID Цинк (ацетат) спрей за уста с вкус на мента 30 мл
-15 %
Цинкът е минерал, който е от съществено значение за много от процесите протичащи в тялото, както и за нормалната работата на системите Участва в клетъчния растеж, деленето на клетките, в изграждането на имунитет, производството на хормони, заздравяването на рани. Необходим е за щитовидната жлеза, не..
25,50 лв. 30,00 лв.
NORDAID Чага + Витамин D3 спрей за уста 30 мл
-15 %
Chaga+D3 vit.spray 30ML представлява хранителна добавка във вид на спрей, с екстракт от гъба чага и добавен D3. Продуктът се абсорбира лесно, защото постъпва през лигавицата на устата директно в кръвния поток Чага+D3 спрей е вегетариански продукт без захар. Чага (Inonotus obliquus) е гъба, която рас..
25,93 лв. 30,50 лв.
Solgar / Солгар D - L - фенилаланин 50 раст. капсули
-20 %
Solgar DLPA 500 mg 50 Capsules Solgar DLPA е хранителна добавка, съдържаща комбинация от L-Phenylalanine и D-phenylalanine. Продуктът притежава антидепресантни свойства, тъй като се явява прекурсор на допамина и на други ендорфини (хормони на щастието). Според изследванията, приемът на DLPA се отра..
37,28 лв. 46,60 лв.
Показани са от 1 до 24 от 501 резултата (21 страници)