Навигация
Кошница

OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care 60 капсули 30 Дози

OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care 60 капсули 30 Дози
OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care 60 капсули 30 Дози
  26,95 лв.
  Купи
  OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care е висококачествената хранителна добавка, която съдържа комплекс от специално подбрани съставки, включително витамини, минерали и растителни екстракти. Те подпомагат растежа на космите по лицето, повишават регенеративната ефективност на космените фоликули и спомагат за поддържането здрава кожа и коса.

  Линията Pharma е най-новото постъпление в голямото семейството на OstroVit. Pharma поставят на първо място качеството на суровините, фармацевтичното производство и всички компоненти, благодарение на които добавките се правят.

  Продуктът съдържа основни съставки, които са необходими за постигането на вашата мечтана гъста брада.

  OstroVit Pharma Bison Beard е разработена в сътрудничество със специалисти от фризьорската индустрия и технологичната среда. Те най-добре знаят какви съставки и съединения са необходими в нашата диета, за да постигнем задоволителни резултати от здрава и гъста брада.

  Продуктът съдържа 11 съставки, които биват:

  Цистеин хидрохлорид - това е ендогенна сярна аминокиселинa, намираща се в кератина, който е основният компонент на косата, кожата и ноктите.

  Метионинът е есенциална аминокиселина , която е необходима за растежа и възстановяването на тъканите. Също така подобрява тонуса и гъвкавостта на кожата, и укрепва косата. Метионинът доставя сяра и други съединения, от които тялото ни се нуждае, за да поддържа нормален метаболизъм и растеж.

  Saw Palmetto е растение, което облекчава симптомите на разширена простата. Помага при възпаления на лигавиците, хронични бронхиални възпаления, астма и ларингити. Притежава и репродуктивно свойство, което спомога за възстановяването на атрофиралите органи. Може да регулира секрецията на себум и да допринесе за подобряване на нашата кожа, чрез намаляване на акне, черни точки и други кожни промени.

  Екстрактът от полски хвощ има благоприятен ефект подкрепя правилната костна минерализация и структурата на скелетните клетки. Най-известното свойства на хвоща е благоприятното въздействие върху подобряването на естествения вид на нашата кожа, нокти и коса.

  Метилсулфонилметан (МСМ) е oрганично сярно съединение, което има за цел да осигури на тялото суров материал, който да спомага за поддържането на здравите съединителни тъкани, като например ставния хрущял. Освен това сярата също участва в синтеза на колаген и кератин. Тези вещества са необходими за поддържането на здрави коса, кожа и нокти.

  Пантотенова киселина (витамин В5) - допринася за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм, както и за правилния синтез и метаболизъм на някои важни хормони, витамин D и някои невротрансмитери. В допълнение, той допринася за намаляване на умората и действа положително върху умствените функции.

  Биотин (витамин В7) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите. Биотинът се грижи за състоянието на кожата и косата и лигавицата.

  Цинк пиколинатът спомага в контрола на хормоналния баланс, повишава производството на инсулин в организма и подобрява качеството на кръвта. Цинкът редуцира нивата на лошия холестерол в организма и има важна роля в синтеза на ДНК. Също така цинкът е важен за заздравяването на рани и подобрява структурата на косата и ноктите.

  Витамин С се счита за един от основните антиоксиданти в човешкия организъм. Отговорен е за за правилното функциониране на съединителната тъкан и костите. Витамин C повишава абсорбацията на желязо и има защитен ефект върху клетките, спрямо оксидативен стрес. Забавя процесите на стареене и се бори срещу свободните радикали в организма.

  Витамин Е защитава клетките от увреждания и пречиства организма от свободните радикали. Действа благоприятно върху кожата и подобрява функциите на имунната ни система, освен това спомага за здравето на сърдечно съдовата ни система.

  Витамин А помага за поддържането на здрава кожа и също така помага за поддържане на нормалното зрение.


  Ползите от OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care биват:

  • Благоприятства поддържането на здрава коса, нокти и кожа;
  • Подпомага необходимата регенерация на космените фоликули;
  • Предотвратява преждевременната загуба на коса;
  • Подсилва структурата на косъма;
  • Подпомага процеса на окосмяване по лицето;
  • Отлично качество
  • Комплексен състав и синергичен ефект;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) дневно от OstroVit Bison Beard / Men's Beard Care, за предпочитане с храна.