Навигация
Кошница

Устройства и тестове

PROFECUND / ПРОФЕКУНД тест за овулация 3 бр.
-20 %
срок на годност: 31.10.2021
ПроФекунд: бърз тест за установяване на овулация. Поръчай тук сега!   ПроФекунд тест за овулация е бърз имунохроматографски (CIA) тест за качествено определяне на лутеинизиращия хормон (LH) в урината за установяване на овулация. При положителен резултат в участъка на тестовата лента на мембр..
4,86 лв. 6,08 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Cardio Free
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Cardio Free от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Автоматичен дигитален уред за измерване на артериалното налягане. Апаратът разполага с голям дисплей с ясни символи. Той има три они за разделно запаметяване на 30 стойности. Италианската компания P..
70,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Cardio Simple
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Cardio Simple от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! PIC Solution Cardio Simple Blood Pressure Monitor e прецизен и надежден автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане. Апаратът разполага с голям дисплей с ясни символи. Зони за разд..
74,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Clear Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Clear Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апарат за мерене на кръвното налягане Clear Rapid е напълно автоматичен. Той е проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Продуктът използва осцилометричен метод за измерва..
112,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Mobile Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Mobile Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Първият автоматичен апарат за кръвно налягане "all in one" от Pic може да се синхронизира с вашия смартфон. Благодарение на това нововъведение, можеш да наблюдаваш кръвното си налягане и да следиш пр..
138,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Еasy Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Easy Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апаратът за измерване на кръвно налягане ЕasyRAPID е интуитивен и лесен за употреба. Той прави отчитане само чрез натиск на един бутон. Оборудван е с детектор за ритъмни нарушения (аритмия) и графичен ..
82,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirCube
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Aircube от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! IC AirCube универсален инхалатор е ефективен и практичен апарат с компактен и елегантен дизайн. Той има небулизаторна патентована чашка Sidestream за равномерна небулизация. Патентованата чашка осигу..
87,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirFamily
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirFamily от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Airfamily е медицинско изделие клас IIa, подходящ за цялото семейство. Той е изключително ефективен и практичен. Действа като превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прил..
110,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirPremium
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirPremium от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Професионалният инхалатор Airpremium на PIC SOLUTION е проектиран и изработен в съответствие с най-съвременните технологии. Той превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директ..
215,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirProjet
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirProjet от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът е апарат за аерозолна терапия, проектиран да небулизира голяма част от най-употребяваните медикаменти за третиране на горните и долните дихателни пътища. Той е изключително тих и бърз, к..
174,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Miss Bibi
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Miss Bibi от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Miss Bibi е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, работ..
130,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Mister 8
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Miss 8 от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Mister Eight е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, работ..
130,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Head 6 in 1 е безконтактен медицински термометър, осигуряващ комфортно измерване на температурата, създаден с цел по-хигиенично и по-удобно измерване. Използвайки инфрач..
66,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary Ear
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary Ear от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Ear 6 in 1 е инфрачервен термометър за ухо, който измерва инфрачервената топлина, генерирана от тъпанчето и прилежащата тъкан, и отразява температурата на тялото на ..
77,80 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Easy
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-лесно с инфрачервения контактен термометър Thermo Easy от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermoeasy Electronic Thermometer Infrared Front е инфрачервен контактен термометър. Той има голям дисплей с ясни символи и отчита измерената стойност само за 5 ..
49,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Ултра-компактен Инхалатор AirStylo
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с ултра компактния инхалатор Air Stylo от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът за аерозолна терапия е проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Той е ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата на Пик Сълю..
98,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Ултразвуков овлажнител за въздух Cold Stone
Безплатна
Доставка
Погрижи се за въздуха вкъщи с ултразвуковия овлажнител Cold Stone от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Новият ултразвуков овлажнител Cold Stone с елегантен, компактен и ергономичен дизайн. Той осигурява ежедневно здравословна заобикаляща среда. Създаден в унисон с най-съвременните и иновати..
97,50 лв.
SureCheck Pregnancy Test Cassette SureCheck Pregnancy Test Cassette е тест за бременност, разработен по канадската технология с Gold Gel Reagent за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тества..
4,41 лв.
SureCheck Streamer Pregnancy Test   SureCheck Streamer Pregnancy Test e тест за бременност в удобна форма, разработен разработен със специална технология Ultra Gold за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. Технологията позволява отчитане на точен резултат дори при нива на кис..
7,67 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)