Навигация
Кошница

Устройства и тестове

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА АКУ - ЧЕК ПЕРФОРМА  50 бр. Тест-лентите Accu-Chek Performa на немската фирма Roche са част от системата, която притежава механизъм за самоконтрол включваща Глюкомер Аку-Чек Перформа. Електродите на тест-лентите работят с технологията на системата и ключов код с цел..
22,70 лв.
ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ ОВЮ  Тестът за овулация Овю е създаден, за да можете да осъществите най-лесно Вашите семейни планове.  Овю предвижда периода на овулация, като регистрира специфичен хормон - Лутеинизиращия хормон. Отчитането на позитивен резултат на теста е знак, че следващите 2 дни са най-благопр..
15,07 лв.
Адаптер за апарати за кръвно налягане серия Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Адаптер за апарати за измерване на кръвно налягане, съвместим със следните апарати на PIC:EasyRapid ClearRapid CardioSimpleИталианската компания PIC solution е специализирана в разработване и про..
24,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Clear Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Clear Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апарат за мерене на кръвното налягане Clear Rapid е напълно автоматичен. Той е проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Продуктът използва осцилометричен метод за измерва..
117,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Lite Rapid PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Lite Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с дигитален апарат Lite Rapid от PIC Solution. Характеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи. Осигурява запаметяване на 2х60 стойности. Изчислява средната стойност на последните три измервания. С предварително измерване на времето за напомпване. ..
80,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Mobile Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Mobile Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Първият автоматичен апарат за кръвно налягане "all in one" от Pic може да се синхронизира с вашия смартфон. Благодарение на това нововъведение, можеш да наблюдаваш кръвното си налягане и да следиш пр..
159,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Еasy Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Easy Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апаратът за измерване на кръвно налягане ЕasyRAPID е интуитивен и лесен за употреба. Той прави отчитане само чрез натиск на един бутон. Оборудван е с детектор за ритъмни нарушения (аритмия) и графичен ..
90,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане за китка Lite Rapid Wrist
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с дигитален апарат Lite Rapid от PIC Solution. Характеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи. Осигурява запаметяване на 2х60 стойности. Изчислява средната стойност на последните три измервания. С предварително измерване на времето за напомпване. ..
69,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirCube
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Aircube от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! IC AirCube универсален инхалатор е ефективен и практичен апарат с компактен и елегантен дизайн. Той има небулизаторна патентована чашка Sidestream за равномерна небулизация. Патентованата чашка осигу..
95,60 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirFamily PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirFamily
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirFamily от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Airfamily е медицинско изделие клас IIa, подходящ за цялото семейство. Той е изключително ефективен и практичен. Действа като превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прил..
116,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirProjet Plus
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirProjet plus от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът е апарат за аерозолна терапия, проектиран да небулизира голяма част от най-употребяваните медикаменти за третиране на горните и долните дихателни пътища. Той е изключително тих и бъ..
197,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Miss Bibi PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Miss Bibi
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Miss Bibi от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Miss Bibi е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, работ..
130,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Mister 8 PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Mister 8
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Mister 8 от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Mister Eight е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, раб..
130,00 лв.
Следи кръвното си надеждно с класическия апарат за кръвно Classic Stethomed от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Този  апарат е здрав и лесен за употреба. Максимално и надеждно опакован, удобен за професионална и домашна употреба. Моделът съдържа стетоскоп, включен в комплекта. Всички ..
26,00 лв.
Rino Shower от PIC Solution се грижи за носните пътища. Поръчай тук на супер цена!съвместим с цялата гама PiC SolutionЛесен и практичен за употребаПодходящ за цялото семействоОсигурява ефективно почистване на горни дихателни пътищаИзключително подходящ за употреба при малки децаPiC Rino Show..
16,90 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Многофункционална цифрова везна BodyStation
Безплатна
Доставка
Ексклузивна биоимпеданс технология; 4 електрода, инкорпорирани в платформата; Автоматично разпознава до 8 различни профила; Може да се синхронизира с вашия смартфон.Измерване:BMI - индекс на телесна маса;Индекс на телесните мазнини;Индекс на мускулната маса;Основен метаболизъм;Процент на ..
109,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary Ear
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary Ear от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Ear 6 in 1 е инфрачервен термометър за ухо, който измерва инфрачервената топлина, генерирана от тъпанчето и прилежащата тъкан, и отразява температурата на тялото на ..
86,70 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary Head
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary Head от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Head 6 in 1 е безконтактен медицински термометър, осигуряващ комфортно измерване на температурата, създаден с цел по-хигиенично и по-удобно измерване. Използвайки и..
76,70 лв.
Направи меренето на температура забавно с термометър Vedo Color от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! VedoColor е нов цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“. Специално проектиран е в 4 пастелни нюанса, за да ви улесни в измерването на температу..
7,10 лв.
Направи меренето на температура по-екологично с термометър Vedo Eco Plus от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Термометърът отговаря на съвременните изисквания галиев термометър. Той е екологичен, което означава без живак. Течният метал е заменен със смес от химичните елементи, включващи гали..
15,80 лв.
Направи меренето на температура по-бързо, точно и лесно с термометър Vedo Premium от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Vedo Premium е съвременен дигитален термометър с гъвкав връх и светещ дисплей. Прецизен и практичен, термометърът е с вградена технология Check Light. Тя позволява при темпе..
21,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Ултра-компактен Инхалатор AirStylo
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с ултра компактния инхалатор Air Stylo от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът за аерозолна терапия е проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Той е ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата на Пик Сълю..
111,50 лв.
SENDO ADVANCE 3 / СЕНДО АДВАНС 3 електронен апарат за кръвно
Безплатна
Доставка
ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ГОРНА ЧАСТ НА РЪКАТА СЕНДО АДВАНС 3 SENDO ADVANCE 3 е най-новото устройство на серия Advance от SENDO. Подходящ е за измерване на кръвно налягане над лакътя. Той е изработен по високи производствени стандарти, за да осигури дългосрочно наблюдение..
171,67 лв.
SureCheck Pregnancy Test Cassette SureCheck Pregnancy Test Cassette е тест за бременност, разработен по канадската технология с Gold Gel Reagent за над 99% точност още от първия ден на закъснението на цикъла. ШуърЧек дава резултат след само 5 минути. Касетата гарантира добра хигиеничност при тества..
4,99 лв.
Показани са от 1 до 24 от 25 резултата (2 страници)