Навигация
Кошница

OstroVit Braintus Focus / Gamer Series 90 капсули 30 Дози

OstroVit Braintus Focus / Gamer Series е високоефективна хранителна добавка, която подобрява мозъчните функции, концентрацията и фокуса.

Продуктът съдържа следните веществеа:

Екстракт от семена на гуарана - оказва благоприятно въздействие върху мозъка, неутрализира умората, има положително въздействие върху кръвоносната система и действа тонизиращо.

Тирозинът е изключително важна аминокиселина за здравето и правилното функциониране на щитовидната жлеза. Освен това влияе добре върху нервната система и подобрява настроението.

Теанинът е релаксиращ агент, който притежава свойството да понижи чувството на стрес и да подобри вниманието и концентрацията.

Bacopa Monnieri е растение, чиито основни свойства подобряват мозъчните функции, паметта и концентрацията. Освен това може да се използва като антиоксидант, елиминиращ свободните радикали. Също така намалява тревожността и депресивните състояния.

Ашвагандата е билка, която притежава силно изразен антиоксидантен ефект, действа като адаптоген, който помага при стрес и намалява риска от развитието на заболявания свързани с нервната система. Влияе положително върху дихателните пътища, кръвоносните съдове и матката. Също така спомага за понижаването на кръвното налягане и притежава антимикробно действеие.

Холин битратът е водноразтворимо вещество, което се счита за липотропна съставка, която подпомага черния дроб, като превръща транспортираните мазнини в енергия. Регулира функциите на централната нервна система и благоприятства холестеролния баланс.

Женшенът повишава умствената ефективност, като подпомага процеса на учене и запаметяване и цялостно предпазва тялото ни от стрес. Освен това подпомага устойчивостта на организма към стрес и различни травматични преживявания, използва се при състояния на изтощение или безпокойство.

Витамин В6 изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.


Ползите от OstroVit Braintus Focus / Gamer Series биват:

• Действа тонизиращо;
• Понижава нивата на умора;
• Намалява стресовите нива;
• Успокоява нервната система;
• Балансира нивата на холестерола;
• Подобрява умствените функции;
• Неутрализира умората;
• Благоприятства концентрацията и фокуса;


Начин на употреба: приемайте по 1 доза от OstroVit Braintus Focus / Gamer Series от 1-2 пъти дневно.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата