Навигация
Кошница

OstroVit Ashwagandha Extract / Powder 100 гр. 312 Дози

OstroVit Ashwagandha Extract е растителна хранителна добавка, която подпомага работата на нервната система и имунната система. Ашваганда перфектно се справя със стреса, слабостта и умората, както и подобрява концентрацията и мотивацията. Освен това има антибактериални, антиоксидантни и антитуморни свойства. Винаги ли се чувствате уморени, винаги ли сте в лошо настроение и търсите ли добавка, която да ви помогне да възвърнете силата и енергията си за действие? Опитайте OstroVit Ashwagandha Extract!

Какво е екстракт от OstroVit Ashwagandha?
Индийският женшен наричан също ашиваганда, е растение, което може да се намери естествено в субтропичната зона. Неговите уникални свойства за укрепване на здравето се използват в аюрведичната медицина от стотици години, а ценните съставки на ашваганда са включени предимно в плодовете и корена му.

Екстрактът от индийски женшен е известен с високо съдържание на гликовитанолиди и витанолиди, включително вифаферин А. Първите са отговорни за адаптогенното въздействие, докато вторите осигуряват антибактериални и антисептични свойства. Ашваганда е също богат източник на желязо, което се среща естествено в природата. Изберете хранителна добавка OstroVit Ashwagandha Extract, ако:

-често се стресирате или изнервяте
-не може да се концентрирате
-често сте в лошо настроение
-липса на мотивация за действие
-страдате от безсъние
-често се разболявате

Свойства на екстракта от ашваганда OstroVit
Диетичната добавка OstroVit Ashwagandha Extract под формата на прах е стандартизирана за 7,2% витанолиди, 1% алкалоиди и 0,25% витаферин А. Постоянното съдържание на ценни активни съставки гарантира ефективно влияние на продукта. Една опаковка от добавката включва до 312 препоръчителни порции, благодарение на които тя е достатъчна за продължително лечение.

Начин на употреба: Вземете 1 порция - 320 mg (1 лъжичка) дневно с вода. Моля, използвайте мерителната чашка, включена в опаковката (0,5 мл).