Навигация
Кошница

Здрава мама

Когато се опитвате да заченете, вече сте бременни или малкото съкровище вече се е появило на този свят, тялото ви се нуждае от по-специална грижа. А това е мястото, където ще я откриете. Постарали сме се да ви предложим възможно най-качествените витамини за бременни и кърмачки, решения за имунитета на майката и бебето, както и специални формули, подпомагащи забременяването и стимулиращи кърмата.

IMMUNOLACTON  / ИМУНОЛАКТОН за твоя имунитет IMMUNOLACTON  / ИМУНОЛАКТОН за твоя имунитет
-10 %
Immunolacton / Имунолактон е хранителна добавка, която съдържа лактоферин и витамини от В-група. Представлява специално разработена комбинирана формула, която допринася за нормалната функция на имунната система и нормалното протичане на метаболизма на желязото. Подходящ за бъдещи и настоящ..
20,40 лв. 22,67 лв.
NOW Foods Pre-Natal и DHA / НАУ Фудс омега-3 и витамини за бременни
Безплатна
Доставка
срок на годност: 30.09.2021
NOW Foods Pre-Natal и DHA: всичко, необходимо за здравето на майката и плода! Купи тук на супер цена! НАУ Фудс пренатал + DHA е комбинирана формула с оптимална доза незаменими омега-3 и витамини за бременни, създадена с грижа за здравето на мама и бебе. Комбинацията обезпечава потребностите от хран..
60,00 лв.
Alive/Алайв Complete Prenatal мултивитамини за бременни 60 капсули
Безплатна
Доставка
Alive Complete Prenatal са мултивитамини, предназначени за жените в периода преди и по време на бременността и кърменето. Дозиран е така балансирано, че доставя за всеки ден 18 витамина и минерала с висока активност, в това число 400 мкг фолиева киселина и най-качествената форма на витамин C- калцие..
67,35 лв.
Алайв Пренатал подпомага за намаляването на риска от дефекти на невралната тръба на плода и допринася за нормалните му растеж и развитие. Осигурява антиоксидантна защита за майката и подпомага за поддържане на нормалникте нива на енергия в организма.пълноценна мултивитаминна добавкасмес ..
47,90 лв.
Цикатридина овули с хиалуронова киселина са пълноценна грижа за вашето интимно здраве при вагинална сухота, парене, сърбеж и дискомфорт в деликатната зона на влагалището. Продуктът е формулиран с цел да запази и възвърне здравето и влажността на влагалището. По-търсени от българските потребител..
21,36 лв.
ФЕМИБИОН 1 е предназначен за жените, планиращи забременяване и бъдещите майки до края на 3-тия месец на бременността.ФЕМИБИОН 1 е хранителна добавка, която подпомага майката и нейното бебе от момента на планиране на бременността до края на първи триместър.Фемибион 1 предлага оптимална комбинаци..
24,90 лв.
Femibion / Фемибион 2 при Бременност от 13-та до 40-та седмица и кърмене
Очаква доставка
ФЕМИБИОН 2 е предназначен за бъдещите майкиот 4-тия месец на бременността и през периода на кърмене. Femibion 2 е хранителна добавка, която подпомага майката и нейното бебе от началото на втори триместър до края на периода на кърмене.Съдържа Омега-3-мастна киселина (DHA) във вид на ме..
34,75 лв.
Една от най-често търсените в интернет фрази на тема кърмене е "Как да стимулираме кърмата?". Истината е, че кърмата не може да бъде стимулирана с обичайни храни или напитки, но има някои естествени екстракти, които биха могли да подпомогнат нормалното ѝ производство.Такива екстракти се съдържат във..
25,51 лв.
Galactogil за стимулиране на кърмата: удобни за прием сашета с натурални екстракти на супер цена от Моето здраве! Галактожил е комбинирана формула с растителни екстракти и калций, специално разработена в помощ на кърмачките, страдащи от недостиг на кърма в месеците след раждането. Продуктът е подх..
18,64 лв.
 Фолиевата киселина се използва за производство на ДНК и червени кръвни клетки, което я прави жизненоважна за нормалното развитие на плода по време на бременността. Тя подпомага функционирането на мозъка, нервната система и менталното здраве. Фолиевата киселина е необходима и за метаболизма на ..
8,22 лв.
NUTRI-MAG / НУТРИ-МАГ при недостиг на магнезий
-10 %
Nutri-Mag / Нутри-Маг е хранителна добавка с магнезиев цитрат, подходяща за профилактика на магнезиев недостиг и дефицит по време на бременност. Използва се и при мускулни схващания.Полезна информация:Недостигът на магнезий е вторият най-често срещан хранителен недоимък в развития свят ..
17,42 лв. 19,35 лв.
Омегалайф / Omegalife е хранителна добавка с есенциални мастни киселини, подходяща за прием от жени по време на бременност и кърмене, тъй като:     •    съдържа оптимална доза омега-6 и омега-3 полиненаситени мастни киселини     •    спомага за под..
22,76 лв.
Doppelherz Aktiv / Допелхерц Актив „Мама“ са витамини, минерали и микроелементи за планиращи бременност, бременни и по време на кърмене, предназначени за пълноценното развитие на вашето бебе. Продуктът съдържа 12 витамина, 5 минерала и микроелемента, пълноценно комбинирани с Омега-3 ..
10,73 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)