Навигация
Кошница

Максистим М: не омеквай, когато е време да си твърд!

Maxistim М е НОВА специална формула, която подкрепя функцията на мъжкия организъм и подсилва самочувствието на мъжа. Нейните активни съставки имат научно изпитано действие върху интимното желание и готовност, нивата на мъжки полови хормони, оплодителните способности, физическата издръжливост и психическата устойчивост.

MAXISTIM M / МАКСИСТИМ М стимулант за мъже

Максистим М е разработен за мъжа, който цели да подобри своето представяне и да възхищава под завивките всеки път. Разчитай на него, независимо дали искаш да оставиш незабравимо първо впечатление или се стремиш да поддържаш огъня в дългосрочната си връзка.

Максистим М се приема само веднъж дневно. Всяка капсула от формулата зарежда мъжкия организъм с ценен коктейл от 8 активни компонента с клинично валидирани ползи, научно потвърдена безопасност и потентен синергичен ефект:

 • EnoSTIM® е уникална ботаническа комбинация с екстракт от шафран, подсилен с плодови антиоксиданти, отличена с наградата на NutraIngredients за съставка на 2019 година в категория “Healthy Ageing”. Подкрепени от значителен обем клинични изпитвания, нейните компоненти стимулират желанието, подобряват готовността, помагат за подобряване на семенните показатели, допринасят за емоционалния баланс, подпомагат релаксацията и поддържането на положително настроение.
 • Testofen® е патентован екстракт от сминдух, стандартизиран за 50% съдържание на специална матрица от сапонинови гликозиди под запазената марка Fenuside™. Това е най-добре проученият екстракт от семена на сминдух в света с внушителни резултати по отношение на мъжкото полово здраве и спортното представяне.
 • OptiZinc® доставя на мъжкия организъм цинков монометионин – патентовано органично съединение, в което са комбинирани минералът цинк и подобряващата бионаличността му аминокиселина метионин. Цинковият монометионин се усвоява и задържа от тялото значително по-добре в сравнение с други форми на цинк, допринасяйки за нормалния фертилитет и за поддържането на нормални нива на мъжки полови хормони.
 • Трибулус терестрис поддържа сексуалния апетит и сексуалния капацитет на мъжа.
 • Мака оказва благоприятно влияние върху плодовитостта и поддържа интимното влечение.
 • Муира пуама повишава физиологичната устойчивост на организма при тежки условия на околната среда и подпомага физическата и психическата издръжливост.
 • L-аргининът служи като директен източник на азотен оксид – съединение, играещо ключова роля в механизма на възбудата.
 • L-карнитинът участва в производството на енергия и може да допринесе за подобряване на качествените и количествени семенни показатели.

 

Характеристики:

 • Иновация: за първи път в България – уникална комбинация за мъжкото сексуално здраве и самочувствие.
 • Синергия: 8 активни съставки, които взаимно допълват и усилват ефекта си.
 • Ефективност: действието и безопасността на всички съставки са изпитани в множество предклинични и клинични изпитвания.
 • Качество: патентовани ботанически формули, натурални екстракти и ценни хранителни вещества в една ефективна формула, произведена в Испания съгласно най-стриктните стандарти и изисквания на ЕС.
 • Чистота: без ГМО, алергени и титанов диоксид (E171)
 • Удобство: продукт без рецепта, само по 1 капсула дневно.

 

Състав (в 1 капсула):

Сух екстракт от наземни части на бабини зъби (Tribulus Terrestris): 75 мг, съдържащи 30 мг сапонини

Сух екстракт от кора на муира пуама (Ptychopetalum olacoides): 75 мг

TESTOFEN® сух екстракт от обикновен сминдух, семена (Trigonella foenum-graecum): 75 мг, съдържащи 37,5 мг сапонини

Пропионил-L-карнитин: 75 мг

EnoSTIM® сух екстракт от ниска ябълка (Malus pumila), сух екстракт от джибри на европейска винена лоза (Vitis Vinifera), сух екстракт от близалце на шафранов минзухар (Crocus sativus): 50 мг, съдържащи 45 мг полифеноли

Сух екстракт от корен на мака (Lepidium meyenii): 50 мг, съдържащи 1,5 мг глюкозинолат

L-Аргинин: 50 мг

OptiZinc® цинк (цинков моно-L-метионин): 3 мг

Помощни вещества: микрокристална целулоза (запълващ агент), магнезиев стеарат (антиагломерант).

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула Максистим М дневно.

 

Опаковка: 15 желатинови капсули по 620 мг

 

Противопоказания: Да не се употребява от деца под 6-годишна възраст, бременни или кърмещи жени. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Предупреждения: Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да се съхранява на сухо, проветриво място при температура между 15-25 градуса. Да не се използва след изтичане срока на трайност. Условия за съхранение: Да се съхранява оригиналната опаковка, на сухо, хладно и проветриво място.

 

 


 

Производител: Plantapol, Poligono Industrial Los Royales altos C/G 14 50171 La puebla de Alfindén, Zaragoza, Spain

Дистрибутор: „Натурфарма България" ЕООД гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: +35929633359