Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за бебе 15 мл

WEBBER NATURALS vitamin D за бебета – естествена форма на слънчевия нутриент за най-малките на супер цена от Моето здраве!

УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за бебета представлява натурален и бързоусвоим холекалциферол за бебета и подрастващи. Формулата за бебета е лесна за прием, като капките нямат вкус и могат да се дават директно в устата или разтворени в малко майчино мляко. 

Дневната доза осигурява достатъчно от витамина за подпомагане на нормалния растеж и развитие на бебетата и децата.

Т.нар. слънчев витамин участва в здравословното образуване и поддържането здравината на костите и зъби. Подпомага усвояването на калций и фосфор и е от ключово значение за нормалния имунен отговор и естествените съпротивителни сили на тялото.

Дефицитът на витамин D е може да доведе до развитието на рахит при децата, остеомалация (меки кости) при възрастните, както и да повиши податливостта на вирусни инфекции.

 

Състав: (в 1 капка/доза/0.25 мл) дн. доза

Витамин D3 (холекалциферол): 400 IU / 10 мкг

Други съставки: средноверижни триглицериди, био ленено масло, натурален витамин Е.

Без изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

 

Препоръчителна дозировка:

Давайте по 1 капка WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 за бебета дневно директно върху езика или разтворена в малко мляко.

 

Забележка: Продуктът е подходящ за бебета, деца и възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Опаковка: 15 мл

 

Потребителите търсят още: витамин д, витамин де

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата