Навигация
Кошница

OstroVit Thyroid Aid 90 капсули 30 Дози

OstroVit Thyroid Aid е хранителна добавка, съдържаща комплекс от активни вещества, предназначени да поддържат правилното функциониране на щитовидната жлеза.

Линията Pharma е най-новото постъпление в голямото семейството на OstroVit. Pharma поставят на първо място качеството на суровините, фармацевтичното производство и всички компоненти, благодарение на които добавките се правят.

Някои от съставките в продукта са:

Тирозинът е аминокиселина, която бива правилното функциониране на щитовидната жлеза. Заедно с йодът са предшественици на Т3 и Т4, благодарение на което, допринася за редуциране на телесните мазнини.

Магнезият е минерал и силен антиоксидант, който в комбинация с други вещества може да понижи TSH, да намали увреждането на щитовидната жлеза и дори да ускори възстановяването и.

Ашвагандата поддържа функцията на щитовидната жлеза и повишава нивата на тироксин. Той може също така да стимулира производството на Т4. Също така влияе положително върху субклиничен хипотиреоидизъм.

Цинкът участва в процеса на пролиферация и влияе върху метаболизма на тиреоидния хормон. Той е компонент на протеините на триодтирониновите рецептори и неговият дефицит засяга нарушаването на свързването на този хормон, което води до нарушения на нивата на Т3.

Селенът е компонент на ензимите, участващи в производството и разпределението на тиреоидните хормони и "антиоксидантните" ензими. Той е ключов компонент на ензима, който превръща Т4 в Т3 в тялото. Без него е невъзможно да се произведе Т3 в достатъчно количество.

Екстракт от японски водорасли е известен с високото си съдържание на естествен йод, който се използва от щитовидната жлеза за синтезиране на двата най-важни хормона Т3 и Т4. Дефицитът на йод може също да повлияе на по-бавния метаболизъм.

Хората с нарушения на щитовидната жлеза или страдащи от автоимунни заболявания като Хашимото са изложени на дефицит на витамин В12. Затова и той присъства в състава на продукта.

Витамин B6 е необходим , за да използва ефективно йода за производство на хормони и увеличаване на усвоимостта на магнезия.


Ползите от OstroVit Thyroid Aid биват:

• Съдържа активни вещества, необходими за производството на щитовидните хормони;
• Регулира синтеза на хормоните Т3 и Т4;
• Подпомага работата на метаболизма;
• Коригира когнитивните функции;
• Отлично качество;
• Ефективен съюзник в борбата за здрава щитовидна жлеза;
• Опаковка от тъмно стъкло;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 3 капсули) от OstroVit Thyroid Aid веднъж дневно, за предпочитане с храна.