Навигация
Кошница

OstroVit Green Tea Extract / Powder 100 гр. 200 Дози

Екстрактът от зелен чай OstroVit е естествена хранителна добавка под формата на листа от зелен чай на прах. Продуктът съдържа много полифеноли, които играят много важна роля в организма. Зеленият чай нежно стимулира организма да работи, помага ви да изгаряте мастната тъкан и подпомага храносмилането, както и стимулира мозъка ви и има прочистващи свойства. Ако сте на редуцираща диета и търсите добавката, която може да ви помогне в борбата за красива фигура, трябва да опитате екстракт от зелен чай от OstroVit.

Как действа екстрактът от зелен чай?
Екстрактът от зелен чай OstroVit е богат източник на ценни хранителни вещества, включително кофеин, L-теанин и полифеноли. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, продуктът възпрепятства развитието на свободни радикали и по този начин прочиства организма по естествен път. Той също така показва антибактериални свойства и предпазва кожата от вредното UV лъчение. Освен това ви позволява да поддържате подходящи нива на холестерол и кръвна захар.

Екстрактът от зелен чай се препоръчва на всички хора, които искат безопасно да отслабнат и в същото време да намалят мастната тъкан. Полифенолите, включени в добавката, насърчават дезинтеграцията на мазнините и унищожаването на мастните клетки. На свой ред кофеинът намалява чувството на глад. Изберете екстракт от зелен чай OstroVit, ако:

- искате да отслабнете
- сте на редуцираща диета
- търсете естествен антиоксидант
- имате високи нива на лош холестерол

Начин на употреба:
Вземете 1 порция - 500 mg (1 лъжичка) дневно между храненията, приемайте продукта с повече течност. Моля, използвайте мерителната чашка, включена в опаковката (1 ml).